palvelut

Teen mielelläni esiintymisten lomassa erilaisia koulutus- ja asiantuntijakeikkoja.


Kansanlaulu- ja kansanmusiikkiopetukseni soveltuu hyvin niin päiväkotien, koulujen,  vanhainkotienkin kuin työpaikkojenkin teemapäiviin. Myös ammattiopiskelijoille ja esim. draama- tai teatteriryhmille voin räätälöidä sopivia kokonaisuuksia, niin lyhyitä piristyshetkiä kuin muutaman viikon täyspäiväisiä kurssejakin.
Yhdessä sopimalla ja suunnittelemalla saamme kokonaisuudesta varmasti sopivan. Ilo pintaan laulamalla ja kuuntelemalla!

*

Erilaisten kuorojen ja lauluryhmien kansanmusiikillisten teemakonserttien suunnittelu, taustatuki, asiantuntijapalvelut ja äänenkäytön ohjaus ovat minulle mieluisia tehtäviä. Pitkä kokemukseni kaikenlaisesta kuorotoiminnasta auttaa minua ymmärtämään kuorojen ja kuoronjohtajien problematiikkaa ja käymään käsi kädessä uutta kohti.

*

Opetan Sibelius-nuotinnosohjelman käyttöä Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla ja voin tarvittaessa käydä kouluttamassa musiikkiopistoissa ja muissa oppilaitoksissa, myös erilaisissa kansanmusiikin notaatiokäytätöjen asiantuntijatehtävissä.

*

Otan mielelläni vastaan sävellys- ja sovitustilauksia erilaisilta kuoroilta ja lauluryhmiltä. Kansanmusiikista ponnistavia sävellyksiäni on esitetty eri puolilla maailmaa ja ideoita riittää!

*

Perinteiset, modernit, erilaiset, suuret, pienet, intiimit, lyhyet, täsypäiväiset kansanlauluesitykseni ja tarvittaessa konserttini kanssamuusikoiden kera tai soolona kruunaavat lisäksi juhlan kuin juhlan!

*

Heittäydyn aina töihini täysin  ja voin luvata antavani parastani.
Kunkin työn kohdalla palkkio sovitaan erikseen. Voin laskuttaa toiminimeni kautta tai nauttia palkkaa, kunkin työnantajan tapojen mukaisesti.

Kysy rohkeasti lisää, erikoisimpiakin toiveita toteutan mielelläni!

*

Ilona

yhteydenotot: ilona@aania.fi ja 0408218762

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *