ilona ja huvina

Ilona ja huvina esittää tuntehikkaita lauluja elämisestä rakkauden chilillä tulistettuina ja kärsimyksen kermalla notkistettuina. Yhtye on perustettu kouraisemaan kanssaihmisen sielua kuuman lemmen, riipaisevan rakkauden ja suloisen tuskan kynsin.

Yhtyeen muusikot ovat suomalaisen kansanmusiikin tunnetuimpia tulkkeja.

Yhtyeessä musisoivat Ilonan kanssa:

EERO GRUNDSTRÖM:

Raumalaissyntyinen vapaalehdykkävirtuoosi Eero G. vastaa Ilonassa ja Huvinassa Saran kanssa harmoniapuolesta soittamalla harmoonia.

Eero on pienestä pojannappulasta pitäen soittanut erilaisia kosketinsoittimia ja mitä erilaisimpia musiikkityylejä. Tämä pitkä multimuusikkous on kehittänyt hänen harmoonistaan, päästään ja käsistään uskomattoman kvartetin. Eeron muita yhtyeitä ovat mm. Spontaani vire ja huuliharppuyhtye Sväng ja hänkin esiintyy mitä ihmeellisimmissä teatteri- ja tanssiteatteriproduktioissa.

Lisää Eerosta:
Svängin kotisivu
Spintaani Vireen kotisivu

LASSI LOGREN

Erilaisten jousisoitinten mestari Lassi soittaa Ilonassa ja Huvinassa viulua ja nyckelharpaa.
Lassin nyt jo pitkään muusikonuraan kuuluvat mm. yhtyeet Kouvon Frouva, Jorkama sekä Värttinä, jonka viulistina hän nykyäänkin maailmaa kiertää. Lassi on lisäksi tunnettu kansanmusiikkipedagogi ja hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta kansanmusiikin maisteriksi.

SARA PULJULA

Rovaniemeltä maailmalle lähtenyt Sara soittaa Ilonassa ja Huvinassa, niinkuin lukuisissa  muissakin yhtyeissään kontrabassoa sekä lyömäsoittimia.

Sara on nuoresta iästään huolimatta soittanut monissa tunnetuissa orkestereissa, mainittakoon näistä nimeltä Rimpparemmi, Pihasoittajat ja Gjallarhorn. Nykyään hän vaikuttaa mitä ihmeellisimmissä tanssi- ja teatteriproduktioissa sekä yhtyeissään Spontaani Vire, Pekka Kuusisto & Luomu-players sekä Ulla Tapaninen & Nasevat kurtut.
Läheistä musiikkia Saralle ovat ovat mm. Balkanin alueen kansanmusiikki, pop, heavy, 70 -luvun proge sekä mustalaismusiikki

Lisää Sarasta:

Spontaani Vireen kotisivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *