sattuma – coincidence

Sain männäviikolla Villavyyhdin Suuren Suomalaisen neulekerhon paketin. Tosi kauniin paketin! Mutta kahvit kyllä turskahtivat nenästäni, kun avasin ohjeen: minähän olen neulonut tämän jo!

Ihan oikeasti, olen neulonut lähestulkoon samanlaisen huivin, tapojeni mukaan ihan omasta päästäni, jo viime kuussa. Kun lokakuun kylmät alkoivat hytisyttää, päätin neuloa ison ja lämpimän huivin hyllyssäni lojuvista kokeeksi värjäämistäni suomalaisista villalangoista. Ja juu, katsokaa! Vain pystyraidat ovat huivissani vinot, kun Veera Välimäen huivissa ne ovat suorat. Myös reunus on omassani pitsinen – tosin sen neuloin jälkikäteen vain testatakseni Riihivillan Aarni-lankaa. Mutta lankojen vaihtelu ja idea ovat kaikenkaikkiaan melko yhteneväiset.

Look! I have already knitted Veera Välimäki´s lovely Sunnuntaielämää-scarf! Really!

I only have different, robust material, Finnsheep wool, and diagonal stripes, instead of  Veera´s vertical ones and little lacy borders. But anyway, Veera´s one is really finished and designed, mine is just a proto. That´s life!

 

Koska Veeran huivin nimi on Sunnuntaielämää ja se on harkittu ja viimeistelty, kutsun omaa robustia, vasta kokeeksi neulottua maanantaikappalettani sitten Maanantaielämäksi.

Uskomattomia ovat neuleiden tiet.

 

6 Responses to “ sattuma – coincidence ”

 1. Hepsi Says:

  Niinhän ne on.
  Tuo sun Maanantaielämä on upea. Onko siihen tulossa ohje?

 2. santra Says:

  Kauniit värit sun huivissasi. On varmaan lämmin myös.

 3. kikka Says:

  Maanantaielämä on aivan ihana ! =) hassu yhteen sattuma =)

 4. Tindiska Says:

  Great minds think alike:)

 5. ilu ite Says:

  Heippa, kiitos teille 🙂 Mä luulen, ettei tähän ainakaan tässä muodossa tule ohjetta, niin samanhenkinen on Sunnuntaihuivi, että vielä kopioinnista syyttäisivät! Mutta saatan jotenkin vähän jatkojalostaa raakileideaani, niin sitten voi ohjekin olla paikallaan… tiedä häntä!

 6. Puikkomaisteri Says:

  Pitää kommentoida omassa blogissa, koska vastauksesta tulee pitempi…

Vastaa