ma neulon! – i’m knitting!

Valitsin otsikon Kiven kunniaksi.

* * * * *

Vaikka ette olisi millään uskoneet, olen neulonut ihan sikana. Ei mulla paljoa kuvia ole näyttää, mutta esittelenpä kuitenkin yhden kivan hameen, jonka tein Koppikselle (kohta 3 v.). Sain vision, että haluan sille hameen, josta kasvaa huivi. En tajua, mistä se tuli.

Valitsin hameosan langaksi Handun 100% merinosukkiksen, huivilangaksi luomuhuivilangan ja kiinnityssysteemiksi ihan yksinkertaisesti silkkinauhan. Harmi, että en saanut kuvia Koppiksesta tämän sisällä, mutta josko johonkin juhliin tulisi aihetta, niin pukisin.

 

 

 

 

My lovely soon-3-year-old daughter will have this skirt, which is growing some lace scarf, as I planned this to be. I’m sorry I have no photos with her. But maybe we have soon something to celebrate, so she can wear this and I can photoshoot. This I knitted of Handu’s 100% merino sock and the lace part of Handu´s Organic Lace Yarn.

 

 

* * * * *

On mulla muutakin mielessä. Tommoinen ihan mahdottoman robusti villatakki talven viimoja vastaan. Näin vaalea ei ole suosikkiainesta, minulle, mutta ehkä upotan tämän mustaan pataan, kunhan aika vanhenee.

I have some plans too. This is to be a very robust gardigan for myself, against wintery winds. This is too light shade for me, but I think I will put it in my black kettle later…

 

3 Responses to “ ma neulon! – i’m knitting! ”

  1. Jaana Says:

    Oi, miten on takkityö edennyt… kaiken muun ohella. Tuohon Kiveen viitaten sävy on hyvinkin sopivan perinteinen – toistaiseksi =)

  2. tagatha Says:

    Ihmettelin ensin tuota kuvaa että mitenkäs hameen saa kiedottua kaulaan? Jospa se kauluri? Huomaa ehkä miksi en itse suunnittele neuleita… kauniit värit olet valinnut!

  3. Helena Says:

    Mulle tuli myös heti hyvin konkreettinen mielikuva, että hame kasvaisi lapsen, ja äidin ahkeruuden, myötä ja muuttuisi lopulta huiviksi 🙂

Vastaa