jännää – exciting

Koska elän urani jännittävimpiä aikoja, en ehdi paljoa blogata. Neulon kyllä. Kerron myöhemmin.

Because I really have something going on, I have no time to blog.

* * * * *

 

Mutta ylpeänä äitinä bloggaan kuitenkin tämän. Esikoisen oli nypertänyt eskarissa sen perinteisen jumppapussin. Ja minäkö luulin, ettei hän niin ole kiinnostunut käsitöistä!? Suvun naisia!

Was it me, who thought my daughter (6) was not interested in crafts? This is what she had done in pre-school. Traditional gym-bag. I´m so proud!

9 Responses to “ jännää – exciting ”

 1. laurar Says:

  ou wau sekä äidin että tyttären saavutuksia. äiteen vaikutus muuten näkyy – nuo vohvelipujotteluthan näyttävät ihan silmukoilta!

 2. Saila Says:

  Ihana jumppapussi, tulee ihan omat ala-asteajat mieleen! En muista, että eskarissa olisi tehty, mutta ehkä muistan väärin.
  Jännittävää, hitsi kun olisi tiennyt aiemmin noista konserteistasi!

 3. siina*k Says:

  Waude mikä vohvelityö! Varsin upea tuo siksak-kuvio 🙂

 4. Pipsaelina Says:

  Mä kuulin sua tänään radiossa! Aloin kuunnella juttua kesken kaiken ja tunnistin sut ennen, kuin nimi kerrottiin! Ihan pelkän blogin seuraamisen ansiosta 🙂 Onnea konserttiin!

 5. Tiina Savo Says:

  Hianot värit ja kuviot jumppapussissa! Ei putoa omena kauas puusta 🙂

 6. Irmeli Says:

  Vohvelityö on todella taidokas! Ja mikä keskittymiskyky! Pitkäjänteisyyttä löytyy tyttäreltäsi! Päivät vietän eskarilaisten kanssa joten voin sanoa rehellisesti, että äidin kannattaa olla ylpeä ja kannustaa lasta! Miten olisi neulominen? Varmaan luonnistuisi.

 7. Susi Says:

  Kyllä on niin hienoa jälkeä neidin pistot! Selvää käsityöläisainesta 🙂 Ja ei nuo äidinkään saavutukset hullumpia ole…hyvä kuva muuten susta 🙂

 8. Leena Says:

  Hieno siitä tuli, ilo oli ylimmillään kun näki valmiin työn,hartaasti ja pitkäjänteisesti hän sitä tekikin. Senverran oikaisen, että jumppapussia ei tehty eskarissa, vaan eskari päivän jälkeen päivähoidossa 🙂

 9. ilu Says:

  Kiitos, oikaisusta, Leena! Ja kiitos sinulle muutenkin, kun patistit tyttöä tuohon 🙂

Vastaa