taito arpoo! ja tarjoo! tule mukaan!

 

Taitoarvontaa!

Nyt ei luvata tilpehöörejä, eikä Ruattin risteilyitä vaan aitoa asiaa.

*

Taito-lehti järjestää bloggaajille ja facebookkaajille arvonnan, josta voi voittaa vain järkeviä asioita, kuten

lahjakortit Ilun Handuun (100 euroa),
Titityyhyn (50 euroa),
Villavyyhtiin (50 euroa)
sekä kaksi Taito-lehden vuosikertaa.

*
Arpajaisiin voit osallistua jakamalla tämän ilmoituksen blogissasi tai Facebook-sivuillasi ja ilmoittamalla siitä sitten osoitteeseen: toimitus(at)taito.fi. Yhdestä julkaisusta saat yhden arpalipun ja jos joku mainitsee tilauksen tehdessään lukeneensa tästä kampanjasta blogistasi, saat peräti 10 arpalipuketta! Arvonta on voimassa 2.3. asti.

*

Huipputarjous Sinulle: tutustumisjakso (6kk/3kpl) supersome-hintaan 20 euroa!
(Norm. 27 €)
(http://www.taito.fi/some)

Suomalaisen käsityötaidon puolestapuhuja, 105-vuotias klassikko elää tätä päivää jalat tukevasti juurissa ja tukka tuulessa tuivertaen. Kuusi kertaa vuodessa asiaa käsityön ilmiöistä, tekijöistä ja tekniikoista. Tule mukaan värikkäiden tekijöiden matkaan!

6 Responses to “ taito arpoo! ja tarjoo! tule mukaan! ”

 1. siina*k Says:

  Hei, saaks tota sun ylempää kuvaa käyttää jos postaa omaan blogiinsa tän ilmoituksen? 🙂

 2. ilu Says:

  Joo, totta kai!!!!

 3. pirle Says:

  Hienoa! Minulle on kyseinen lehti tullut vuodesta 1973 lähtien (silloin vielä Kotiteollisuus) ja joka ikinen numero on tallessa. Inspiraatioiden ja tiedon lähteenä korvaamaton. Kokeilenpa linkittää mainosta blogiini.

 4. Pirena Says:

  Minulla on tuolla tallessa 1954-1955 Kotiteollisuus-lehtiä. Löysin äitivainajani vintiltä tuossa taannoin. Näkyihän niissä olevan lyijykynätaidetta lapsuudesta, ehkä ihan minä itte piirustellut tai joku sisaruksistani. Muuten on ihan hyväkuntoisina vielä säilyneet. Paremmin kuin minä vaikka ovatkin vanhempaa vuosikertaa.

 5. Johanna Piilola Says:

  Miten ilmoitan tuosta arvonnasta facebookissa. Onkos suoraa linkkiä josta voi sitten ilmoittaa mun facebookin seinällä?

  Johanna

 6. ilu Says:

  Tässä fb-linkki!

  https://www.facebook.com/events/252799618128428/

Vastaa