uusia – new(s)

Tänään huomasin, että olen ihminen, joka pitää järjestyksestä, mutta ei ehdi pitämään sitä yllä. Ihan tosi!

Mulla on uus työpöytä ja se on siisti ja tilava. I´m in heaven! Joku leivänmuru siihen kuvaankin kyllä jo hortoili. Höh.

I have noticed I am a person who likes clean, but have not time to keep my places like it. But now I have a nwe desk in my study. I´m in heaven. Anyway there is already something on the desk in this photo…

Pöydälle on myös hyvä kasata lankaa. Seuraavassa kuvassa parveilevat pomppivat pupulaiset, Ilun Luksuspuput. Myynnissä niin kauan kuin niitä riittää!

* * * * *

Hassulla pörröpää-menninkäsilapsella on uusi Raikun koeneuloma Kipari (Kiitos!).  Ja Kipari muuten on myynnissä nyt Ravelryssä, niinkuin muutkin arkkiohjeeni! (Ravelryn käyttäjille, siis). Vihdoinkin sain aikaiseksi tapella kökkärehtävän softan kanssa.

All my patterns are now availabile also in Ravelry, except the book. Here she has a new Kipari hat from a lovely testknitter.

2 Responses to “ uusia – new(s) ”

  1. Raiku Says:

    Jee, sehän on tosi söpön näköinen päässä! (Tytöstä itsestään puhumattakaan.) Vielä pitäisi neuloa Kipari itsellenikin, se on niin kiva malli.

  2. Raiku Says:

    Niin joo, mulla on muuten tuo sama: tykkään järjestyksestä mutta en vain aina saa pidettyä sitä yllä. Tai ehdi. Haaveilen työhuoneesta jossa olisi kaksi pöytää, yksi iso kankaille sun muille ompelujutuille ja yksi melko iso tietokoneelle sun muulle. Ja kaikki paperit ja tavarat sievästi arkistoituna.

Vastaa