cowbell

Tein itselleni just passelin pienen villapaidan. En halunnut oikeastaan kuvata sitä kenenkään muun päällä, kun se on just mun kokoinen. Siispä saatte taas näitä tyhmiä peilin kautta kuvattuja raporttikuvia. Lanka on Wollmeisea (100%), väreinä Olio Vergine ja Madame Souris, omasta mielestäni ihan lyömätön yhdistelmä.

Pitäisköhän sijoittaa kaukolaukaisimeen. Huh?

I knitted myself a very fitted sveater, of Wollmeise (shades Olio Vergine and Madame Souris). You have to look at my stupid photos of myself: this fits me so well, that I didn´t want to photograpf it worn by someone else.

Lempineuleainesta.

 

8 Responses to “ cowbell ”

 1. Saila Says:

  Uskon, että on lempineuleainesta! Väriyhdistelmä on superihana. Muuten, tuosta tuli mieleen sun Apina-langasta tekemäni kaulahuivi, jonka päissä on omaa ahvenanmaanlampaiden grafiitinharmaata lankaa. Sekin on mahtava yhdistelmä.
  Tuo helmineuleresorihomma vaan on niin kaunis. Kiitos muistutuksesta, pitää taas kokeilla sitä!
  Ja tää peilin kautta kuvatut vaan on niin hauskoja, älä ihmeessä hanki kaukolaukaisinta 😀 Samat ongelmat kaikilla, ja aina yhtä hymyilyttäviä otoksia meillä kaikilla.

 2. outi Says:

  Että olenkin samaa mieltä väriyhdistelmän toimivuudesta. Voiherraisä että se on upea!

 3. hillanen Says:

  Niin kaunis! Erityisesti hihat ovat ihan supervoitokkaat, ihanat, huiput.

 4. Kaisa Says:

  Upea paita! Tuo väri on tosi kaunis.

 5. Sinisielu Says:

  Onpas lämpimän värinen ja näyttää muutenkin kovin houkuttelevalta. Hihat ovat ehdottoman kauniit. Jotenkin tuo Rouva Hiiri puhuttelee kovin. Viimeinen huomio pääsi yllättämään minut. =o)

 6. Maryse Says:

  Looks beautiful!

 7. Satu Says:

  On kyllä ihana paita. Kaunis tuo keltainen väri.

 8. ArualMaria Says:

  Ooh, mitkä värit! Kivan rento malli. Ehdottomasti lempineuleainesta!

Vastaa