uusi paikka – new place

Olen pikkuhiljaa kyllästynyt kaikkeen ylimääräiseen nettisivujen asettelussa ja siksipä lähdin hakemaan ulkoasua, jossa kaikki härpätys olisi tuolla ylhäällä linkkien takana. WordPress oli ainoa pohja, jossa pääsin vapaasti muokkaamaan sivun asetuksia. Siksi Ilun Handu Duunaa siirtyy piakkoin tänne. Kokonaan.

Toivon saavani pian myös blogiarkiston tänne. Näin ollen mitään ei mene hukkaan tai jää eri paikkaan. Toivon.

Tervetuloa tänne, niinkuin ennen sinne.

Welcome to my new blog. New but old. I really woul´d like to get also my archives here, so nothing is going to be wasted or left to the old place. I have got tired to all extra visual elements, only the basics is what I want here. That´s why everything is found before links in the header.

One Response to “ uusi paikka – new place ”

  1. SusannV Says:

    Hei!

    Vaarallisen upeita nuo lankasi – mulla on täysi työ pitää näpit irti niistä, jottei leipätyö kärsi – Ja Tanskan paketti lähtee parin viikon sisään… Odota vain, uskoisin, että saat sieltä uuden ystävän… Se luomupunainen odottaa vielä neulojaansa – lupasin esikoiselle mustat säärystimet ja rannekkeet ensin reumalangasta, joten ei auta muu kuin kilistää puikkoja tylsän mustan parissa…

Vastaa