time

Olen palannut. Loma teki hyvää, mutta väsytti. Kahden pienen lapsen kanssa lomakin käy työstä. Raportoin kuvin pian.

* * * * *

 

Handulaan saapui kasa odotettuja Handun vuosikalentereita. Kyseessä ei ole mikään seinäkalenteri vaan sellainen melkein A5-kokoinen suomenkielinen, pehmeäkantinen agenda, jossa kunkin kuukauden kohdalla on värikäs lankakuva ja jokaiseen viikkoon sisältyy yksi neulontai! Kotimaiset juhlapäivät on painettu punaisella. Ja mikä parasta, suunnittelin ja kuvasin sen ihan itse!

Nämä tulevat menemään hujauksessa, vaikka hinta onkin pääätähuimaava ja liian kallis kalenteriksi. Otin tosin vertailukohdaksi vähemmän uniikin Ordning&Reda-merkin kalenterin, niin ei se nyt niin kallis olekaan. Jos tämä pieni erä nyt katoaa muutamassa minuutissa, voin tilata niitä lisää ja ottaa vaikka ennakkovarauksia vastaan.

 

 

* * * * *

Ja lisää puuhaa Handussa:

 

Toista kertaa järjestettävät markkinat tarjoavat tällä kertaa kauniita käsitöitä sekä inspiroivia tarvikkeita. Iloinen yrittäjäjoukko on kasvanut ja sama tunnelma löytyy täläkin kertaa.

Lauantai 3.12.  klo 10-17
Tieteiden talolla neljännessä kerroksessa. Kirkkokatu 6, Kruunuhaka. raitiovaunut 4 ja 7, bussi 16.

Entisen tyttökoulun neljännessä kerroksessa pidetään lauantai-tapahtuma, jossa myydään kasvivärjättyjä ja käsinvärjättyjä lankoja, italialaisia klassikkolankoja, toisen käden lankoja, käsityötarvikkeita, käsitöitä, silmukkamerkkejä ja muita neulonnan apuvälineitä, kässäkassseja, koruja, nappeja…

Mukana ovat Handu, Heli Kuosa Pukkilasta, Helmipuikko, Ihan Kiva Kauppa, Johanna Koski, Kirjava Kerä, Pata-Noita, Peikonpoika, Puputsin Puoti, Riihivilla, Succaplokki, Sysimetsä Design ja Titityy.

Kaikille käsitöistä kiinnostuneille! Löydä persoonallisia itsetehtyjä joululahjoja!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Ja samalla läimäyksellä Wanhan Sataman messut!

 

 

 

 

6 Responses to “ time ”

 1. Markka Says:

  Tärkeitä havaintoja. Sama sormus ku mulla! 😀
  Olisko ollut vaskitsa nimeltään minun taottu sormus. Eli ei välttämättä ihan sama. Omani jää aina hiuksiin kiinni ja muuta mukavaa.

  Olipas kommentti.

 2. Tyyne Says:

  Hei vaan,

  tuohan 3.12. taas niitä iki-ihania nappupinnejäsi. Taidan täyttää pukinkonttia niillä tänä vuonna. ovat olleet tyttösten suuressa suosiossa koko syksyn.

 3. Vilhelmine Says:

  Mistäs noita kalentereita sais ja miten kallis on kallis? En löytänyt tuosta kaupan puolelta ainakaan. Otatko niitä lauantaina mukaan Tieteiden talolle?

 4. Rauni Says:

  Iii-hanalta näyttää tuo kalenteri, tahtoo, tahtoo!
  Mutta kerro toki rohkeasti kuinka huimaavan kalliista niteestä on kysymys. Niin ja miten ihmeessä tuollaisen saa tilattua? Minä haluaisin ehkä löytää tuollaisen kalenterin joulupaketistani.. hmm. Jaah, ja samoja huutelen näköjääs kuin edeltävä komentoija.

 5. ilu Says:

  Tilasin jo toisen setin näitä kalentereita, ne saapuvat parin viikon päästä. Muutama on vielä varaamatonkin ja jos sitten varauslista taas kasvaa yli äyräiden, tilaan niitä lisää.

  Kaupasta ne ovat siis jo loppu. Ennakkovarausksia voi tehdä osoitteeseen ilu(miu)handu.fi ja hinta posteineen on 34 €.

 6. Minsku Says:

  Vieläkö olis??

Vastaa