puhetta – speech

Istuimme Yle Puheen Anu Packalenin kanssa alas eilissäpäivänä ja juttelimme niitä näitä. Käsitöistä, bloggaamisesta ja semmoista. Nyt se on jo kuunneltavissa Yle Puheen verkossa. Tämä on ollut varsinainen mediaviikko, sillä maanantaina Yle 1:n kansanmusiikin isommassa illassa olin äänessä myös, silloin suorana lähetyksenä, mikä tuo tietenkin omaa pientä hermoistuneisuuttaan tilanteeseen. Kivaa oli silti! Puhuminen on kivaa tämän pitkän kirjoittamisen lomassa.

I was interviewed twice by Finnish Broacast company this week. First in a huge folk music concert as an expert and later of blogging and knitting as my hobby. Speaking in nice, every now and then, after this long writing….

* * * * *

Handulassa on niin kivoja kortteja, että ihastuisitte kun näkisitte. Niiden kuvaaminen oli vaikeaa. Uskotteko!?

2 Responses to “ puhetta – speech ”

  1. frost Says:

    Kuuntelen juuri Yle Puheelta sinun haastatteluasi. Ja kas, olen aivan otettu, että olet nostanut blogini top 5-listaasi. Tämä on suorastaan hämmentävää, mutta mieltälämmittävää.
    Ja hei, aivan herkkuja nuo kortit! Korttien kuvaaminen on tosi vaikeaa, itsekin sitä olen joskus yrittänyt. Varsinkin, kun niin sisällä kuin ulkonakin on pimeää. Värikästä syksyn jatkoa!

  2. Maryse Says:

    What an awesome picture! Love the photos and the buttons look so cute!

Vastaa