kaffeli

Ihmettelin, miksi Genovassa nämä aterimet kolahtivat niin lujaa. Nimenomaan värit. Ne ovat metallisia, mutta matasti värjättyjä, ihanuuksia. Mutta ne värit! Oli pakko raahata neljä settiä näitä kotio.

I was thinking something, while I saw these fork-knife-spoon-sets in Genova. But I didn´t recognise the thought. But while I was at home I remembered! I had saved these shades of my HarmIlu, Kainuu Gray Wool I got spinned and dyed lately. And I had finished a light gardigan for Beetle. Buttons are still missing!

Asia muistui mieleen, kun palasin. Juuri näitä värejä olin hamstrannut itselleni omavärjäämääni ja itse tuottamaani HarmIlua, ohuenohutta Kainuunharmasta. Ja juuri ennen matkaa olin saanut valmiiksi Koppikselle keveän HarmIluvilliksen. Napit vaan puuttuvat, kuten mun neuleissani yleensäkin… Halusin takkiin vähän levenevän rakenteen ja kaarrokeyläosan, aloitin ylhäältä ja hyödynsin vielä erilaisia tekstuureja, että sain takkiin muotoa. Olen aika tyytyväinen, vaikka kuvista ei oikein nerokkuus näykään. Yrittäkää itse valokuvata elohopeaa!

 

 

Mun tahmainen, räjähtänyt saparopää!

8 Responses to “ kaffeli ”

 1. Lammas Says:

  Suloisia; tyttö, neule ja haarukat!

 2. morso Says:

  Haarukat on pirteät ja neule varmasti kivi, mutta kyllä nää sun ilmeikkäät tyttäret vien aika kaiken huomion. 😉

 3. liisa Says:

  hitto, mäkin tahdon noi vihreät haarukat! eikun ebookersiin.

 4. pirle Says:

  Oh, herkän rento jakku; itselleni vieraat värit näyttävät tosi hyviltä. Rakkaudella tehty työ 🙂

 5. Raiku Says:

  Ihana väriyhdistelmä! Vetoaa minuunkin. Söpö neule ja lapsi.

 6. Roina Says:

  Ompas ihana villis! Niin kauniit värit. 🙂

 7. Lotta Says:

  Mitkä ihanat pienet kuoppaset kätösissä :D.

  Ja on kyllä herkullisen väriset aterimet, kyllä kyllä. Sitä päivää odotessa, kun saan herra P:n ymmärtämään, miksi on aivan oleellista, että kahdella ihmisellä on aterimia 24 hengen tarpeiksi :).

 8. Maryse Says:

  Such gorgeous fall colors… amazing!

Vastaa