nahkhiir #2

Neuloin kesän aluksi mustasta pitsi-Wollmeisesta ison kolmiohuivin. Se katosi Tamperelle, ensimmäisellä ulkomaailmamatkallaan. Tampere halusi sen.

Harmitti, tietenkin.

Otin pari viikkoa sitten puikoille korvaavan otuksen. Tämä on myös Nahkhiir, koska on ihan samanlainen kuin se mustakin. Väri vain on eri, tämä on viimeisenlehdenvärinen. Syksynvärinen. Muistaakseni nimeltään Jeton.

Jos joku on näkevinään virheitä, niitä on. Tämä on ihan fiiliksellä ilman ohjetta neulottu, lisäksi pimeässä, valkokankaan valoa vasten veikaten.

Last June I knitted one huge, black Wollmeise shawl, which I called Nahkhiir (Bat in Estonian!). I lost it first time I used it in Tampere. Oh noes! Now I had to start a new one, this is now the shade of the last leaves. I think it was called Jeton. If you see mistakes, there are several. It has been knitted in dark and without any pattern. While I photoshooted it outside, it was chilling. So – I´m gonna need it!

Näitä kuvia ottaessa tuli jo vilu. Hyvä. Huivi onnyt tarpeen.

* * * * *

Kaunis, ihana, nokkela tyttäreni Koppis täytti juuri kaksi vuotta. Aion viikonloppuna laukoa hänestä kaksivuotiskuvia. Onnistuneita näytettäneen.

 

 

4 Responses to “ nahkhiir #2 ”

 1. Sinikka Says:

  Kaunis huivi!!
  Onnittelut Koppikselle!

 2. morso Says:

  Kaunis minustakin. Ja eilen oli virallinen kansallinen mokailupäivä, että jos jotain virheitä on, niin antaa olla. Minä en ainsakaan ruvennut metsästämään niitä – ja tusklin käytössä erottuvatkaan. 🙂 2 vuotta on ihana ikä, onnittelut sankarittarelle.

 3. Susi Says:

  Voi että, joko Kopppis täytti 2! Just vasta syntyi….oi tätä ajankulua! Onnittelut nuorelle neidolle 🙂 Kaunis huivi, harmi kun edellistä kohtasi sellainen onnettomuus.

 4. Maiju Says:

  Ihana väri! Että osaakin olla samaa sävyä lehtien kanssa!

  Kiitos muuten mahtavasta koolausoppaasta! Ohjeiden innoittamana tuli hieman värjäiltyä ja täytyy jatkaa tulevaisuudessakin =)

Vastaa