pumpala

Saariston lapsissa on yksi kaikkien aikojen suosikkihahmoistani, Pampula. Hassu pyöreävatsainen totuuden torvi. Jollain tapaa Koppis (1v.8kk) tuo mieleeni Pampulan, kaikessa töhvelöisyydessään.

Varsinkin uusi huppari korostaa tätä mielikuvaani. Koppis haluaisi pitää hiuksissaan pampulaa, jota kutsuu pumpalaksi, siitä nimi hupparille. Näin Koppiksen reilussa, voimakkaasti a-linjaisessa hupparissa jo keväällä, mutta kuinkas kävikään?! Syksyllä se ei enää ole niin reilu… Hihatkin melkein 3/4-mitassa, mutta eivätkö ne olekin muotia?

I imagined my daughter wearing an a-lined hoodie, this happened at springtime. At summer she did not need this kind of warm hoodie, but now it finished. But not as a-lined I thought, even sleeves are 3/4 lenght. But this is what normally happens. Kids tend to grow up!

Lanka on Dropsin Nepalia, villaa ja alpakkaa, hirmu kivaa lankaa. Nopsaan ja sukkelasti, isoilla puikoilla, tapojeni vastaisesti.

Yarn is Drops Nepal, very beautiful combination of alpaca and wool.

Siskon sylkkyyn!

11 Responses to “ pumpala ”

 1. Lapinita Says:

  Ihuna Koppis! <3

 2. morso Says:

  Ihana Koppis ja hauska huppari. Toisaalta tollaiset vajaamittaiset hihat on kätevät kun eivät nuhjaannu hihansuut heti likaisiksi kaikissa kuravellin keittopuhissa. 😉

 3. kaisa Says:

  Ihana Koppis!

  Tuosta ekasta kuvasta tulee ihan mieleen siskontyttö. Ihana tuusaaja, mun paras kaveri. ♥

 4. Kata/Lankapuu Says:

  Voi miten ihana tyttö ja huppari myös!

 5. Haka Says:

  Onpas tytöt samasta puusta veistetty! Ihania kuvia olet taas ottanut.
  Sinulle on blogissanu tunnustus, käypä kurkkaamassa. 🙂

 6. Maryse Says:

  Adorable! Well done!

 7. HerttainenKirsikka Says:

  Nätti on!

  Ja Nepal on tosiaan ihanaa lankaa, mistä päästäänkin aasinsillala siihen, että tein juuri siitä ohjeesi mukaisen Sherborne Abbey’n 🙂 Ihana ohje, – onneksi kun olin ohjetta säilönyt jo vuositolkulla – vaikka meninkin modifioimaan etumusta lisäpalmikoilla. Muuten ihan ohjeen mukaan tehty! Kuuma kuin mikä, mutta mitä muuta Nepalita odottaakaan… odottelen talvipakkasia. No en oikeesti, nautin kesäpäivistä.

 8. Käsityöläinen Says:

  Kuinka ihana villatakki, ja niin hirveän nättiä käsialaa sulla! Toi takin alareunus on erityisen ihana.

 9. TiuTau Says:

  Aivan mahtava pumpala. Et sattunu rustaamaan ohjeita samalla kun tikutit tuon? =)

 10. Susanne Says:

  lapsille kannattaakin neuloa isoilla puikoilla että tulee nopeasti valmiiksi, muuten ne kasvaa liian isoiksi. ja kyllä siitä tulee mieleen saariston lapset. ihana.

 11. suvi Says:

  Niin suloinen tuo viimeinen kuva <3 Ja ihana huppari, minäkin voisin ohjeen ottaa… 🙂 Saariston Lasten Pampula on minunkin suosikki 🙂

Vastaa