songwriter

Olen pitänyt kesän aikana Pianistiksi kutsumaani neuletakkia niin paljon, että olen alkanut pelätä kylillä naureskeltavan, että ei sillä oo ko yhet vaatteet. Aloitin siis toisen, samalla teemalla: pieni, lyhythihainen kesäharpäke Wollmeisesta.

Väri Guide to Galaxy vetosi jotenkin kirkkaanvihreän jälkeen. Siitä siis! Ehkä olisi pitänyt aloittaa jostain yksvärisemmästä, tämä on ehkä hiukan levoton. Tosin kuvat hiukan vääristävät totuutta kirjavammaksi, luonnossa sävyt ovat tummemmat.

I needed another one. I have been wearing that Pianist almost every day this summer and I have been little worried, if people think I have no other clothes. So – I had to knit another one. It is also of  Wollmeise, this time Gide to Galaxy. I kind of like it too, but maybe next time I want to have something more solid.

Valokuvaus itselle tehdyistä kappaleista on aina yhtä kiukuntekoa. Pyysin Ladakuskia apuun. Tuli ihan hirveitä sotanorsukuvia, en kehtaa. Eikö puolison just pitäisi osata ottaa frouvasta sellaisia oikein edustavia ja ihastuttavia kuvia? Nämä siis itse peilin kautta.

* * * * *

Puodissa käväsee nyt HarmIluja tasaiseen tahtiin, katoavatkin aika nopeasti. Lisäksi siellä on nappipinnejä! Ihan itse paskarreltu!

My Kainuu Gray yarns visit shop now regulary. But I have also button-hair-clips!

4 Responses to “ songwriter ”

 1. Annie Says:

  What beautiful colours your new Songwriter is 😀

 2. Ellie Says:

  Ihana takki ja nam mitkä värit noissa pinsseissä! 🙂

 3. Eeva Says:

  Mikähän siinä on että kun sanoo miehelle että ota nyt sinäkin joskus kuvia että minäkin voisin joskus sanoa että ”olin siellä minäkin” niin tulos on fiasko. kuva jostain alaviistosta, kaikki kaulapussit varmasti näkyvillä, mahamakkarat edukseen jne. vai onko sitä liian kriittinen?

  mutta kuvaa töitäsi tai lankojasi mistä kulmasta, millä valaistuksella tai kuka tahansa niin komeita ovat!

 4. Laura Says:

  Nätti neule!:)

Vastaa