pianist

Kaunis ja ihana pilatesopettajani oli neulonut itselleen pienen kesälämmittimen. Oranssista Wollmeisesta. Halusin oitis myös: lyhyen, lyhythihaisen ja soman. Yhtä en ottanut huomioon: pönäkällä lyhyt neuletakki ei ole kovin mairitteleva näky. Niinpä syntyi tällainen jatkettu versio.

Neuloin ensin alhaalta ylös päin tuollaisen juuri ja juuri rintojen alle ulottuvan pikkuisen takintapaisen, joka oli päälläni aika huvittavan näköinen.  Otin siis puikot kauniiseen käteen ja neuloin siihen vielä resorin jatkeeksi helman. Jaa! Ei tämä nyt niin huono idea ollutkaan! Ja helmaan jatkoksi vielä pienen pitsin. No, nyt se näyttää sentään joltain!

Lanka on Wollmeisea, värissä Löwenzahn. Jatkopala ja hihat ovat Grasshüpferiä. Väriero on kyllä huomattava, mutta jotenkin se ei valmiissa neuleessa sittenkään hirveästi haittaa.

My beautiful pilates teatcher had knitter herself a short and short-sleeved gardigan for summer, of Wollmeise. I wanted one too! So I knitted one, but wat a pitty, the short one did not faltter my curvy body. So I decided to knit it longer, starting from waist. Now it is not that bad at all! This is party Wollmeise Löwenzahn, partly Grasshüpfer, I thin the difference is well seen, but somehow I don´t bother to feel bad about it.

Ota siitä sitten vielä likaisen peilin kautta kuva, jossa et itse näytä urpolta sotanorsulta eikä työhuoneen sekaisuus kuvastu. Hmpfh.

9 Responses to “ pianist ”

 1. Mokkakissa Says:

  Joo hyvä homma, kesäksi pitäis saada jotain loippanoita. Sellaisia jotka ei oo liian kuumia, mutta tarpeeks lämpimiä. Ei liikaa hihoja, mutta jotain kuitenkin. Montakohan vyyhteä tuohon meni? Wollmeisessa on se ongelma, että niitä on kaapissa kasa, mutta kaikki eri värisiä keskenään 😀

 2. ilu Says:

  Alle kaks vyyhteä meni ja mäkin yhdistin kaks erilaista…

 3. Jii Says:

  Hienosti pelastettu tilanne! Mullakin on pari kertaa käynyt sama eli työstä on tullut liian lyhyt (ainakin mun kropalle, kröhöm) mutta en ole keksinyt yhtä luovaa pelastuskeinoa. Täytyypä kokeilla.

 4. Mokkakissa Says:

  Kiitos, ja mua muuten naurattaa vieläkin toi sotanorsujuttu…

 5. Villapiika Says:

  Sievä!

 6. Pitsisukka Says:

  Kaunis kuin mikä!

 7. teija Says:

  Iluuuu! Sie oot hullu! Sun on paaaaaaaaljon ihanampi kuin mun! Nyt mä haluun tollasen, helma on ihanaihana <3

 8. ArualMaria Says:

  Nätti takki! Ja sopii sulle just hyvin!

 9. Ilun Handu Duunaa» Blog Archive » songwriter Says:

  […] pitänyt kesän aikana Pianistiksi kutsumaani neuletakkia niin paljon, että olen alkanut pelätä kylillä naureskeltavan, että […]

Vastaa