nahkhiir

Onnistuin saamaan Wollmeisen verkkokaupasta muutama viikko takaperin mustan pitsihuivilangan. Aloin sitten heti tanssittaa puikkojani; aloin ihan summassa neuloa kolmiohuivia. En ajatelllut sen kummemmin kuviota tai lopetusta, annoin vain palaa. Neuloin kuitenkin jokaisen salmiakkineliörivin samanlaiseksi, muuten olisin mennyt sekaisin. Kun pyöröpuikko alkoi leveydessä käydä naftiksi, tein jonkinmoisen lopetuksen ja siinä se. Huivista tuli valtava, sen yläreuna on pingotuksessa suunnilleen parimetrinen.

Nyt kun katson sitä, se näyttää ihan joltain tunnetulta mallilta. Höh. Mutta vannon, etten mistään mallia ottanut.

Couple weeks ago I managed to get one black lace yarn from Wollmeise. Immediately I started to knit a triangle shawl: without any idea I just made my needles dance. It appeared huge, the longest side is about 2 meters while blocked. Now I look at it and wonder if it is any existing model or a copy of it or not. Maybe, the pattern might be universal.

 

 

 

 

Toivon, ettei valkoisella karvalankamatolla pingottaminen ollut The Virhe.

 

3 Responses to “ nahkhiir ”

  1. Saila Says:

    Oi miten uskomattoman hieno! Mulla on vielä eka neulehuivini neulomatta. Tuo malli on tosi upea. Ei mitään hajua miten olet osannut tuollaisen tehdä omasta päästä. Hui, mikä pää! 😀

  2. Aino Says:

    Muistuttaa lehmus-huivia… mutta näinhän se just menee, että on vaikea keksiä mitään uutta, kun tuntuu, että kaikki on keksitty jo, huoh… Nätti huivi kumminkin ja se on kyl ihme sen wollmeisen kanssa kun kaikki on aina loppu! Olen miettinyt menoa paikan päälle Saksaan, olen ymmärtänyt, että heillä on siellä ihan walk-in-myymälä, joka tosin muistaakseni oli jotenkin hassusti auki.

  3. Ingi Says:

    Kauniilta näyttää! Aika harvoin näkee jostain syystä mustia huiveja.

Vastaa