meite muhu mustrid

Innostuin virolaisista käsityökirjoista niin, että menin tilaamaan vielä Anu Kaburin, Anu Pinkin ja Mai Meristen Meite Muhu Mustrid-kirjan.

Kyseessä ei ole mikään pikkuvihkonen vaan painava, suuri ja kerrassan upea kirja. Kun sain sen käteeni ensi kerran, haukoin henkeäni ja taisin sanoa Ladakuskille: ”Jumankauta. Tää on hienoin kirja, jonka oon ikinä nähny!” Olen oikeastaan vieläkin samaa mieltä. Paitsi ulkoasultaan, myös sisällöltään: mallipiirroksia, kuvia asusteista ja vaatteista, historiaa ja tekniikkaa. Kerrassaan upeaa!

 

Olen hulluna hyvin suunniteltuihin detaljeihin ja tässäkin suhteessa kirja tyydyttää janoni:

 

I orded this fantastic Estonian book, Meite Muhu Mustrid couple of weeks ago. This book is most likely the finest book I´ve ever seen.  It is… gorgeus! And inspired by it I have also started to fairisle again.

* * * * *

Tästä innostuneena olen alkanut kirjoneulehtia. Tietenkin PukkIlusta, kuinkas muuten!?

2 Responses to “ meite muhu mustrid ”

  1. Pirena Says:

    Onpas keväistä väriä neuleessa. Tuo kirja on varmaan ihan yliveto, mitä vähän vilautit.
    Rauhallista Pääsiäisenaikaa!

  2. Ulla Says:

    Löysin Rakveren ostoskeskuksen pienestä kirjakaupasta aivan ihanan kirjointakirjan!! Leida Kristin kirja Muhu tikand, 153 Lille ja maasikamustrit. Aivan ihana kirja. Kuvia, kirjointamallia valokuvina ja malleina ja vielä irrallisia lehtiä. Tosi upea kirja. Maksoi 22,56 euroa.

Vastaa