mukaan? – join?

Ja tähän väliin jotain piristävää:

Heinäkuussa (11.-12.7.) Taito-lehti järjestää lukijamatkan Mikkeliin. Luvassa on pari päivää kaikenlaisen hauskan käsityöaiheisen parissa, matkaohjelma on tosi inspiroiva ja käyntejä on jos jonkinlaisiin kohteisiin. Mikä olisi hauskempaa kukkeimmassa kesä-Suomessa?! Ja mikä kaikista hauskinta: oppaana olen minä! Hah! Tulkaa mukaan! Pidetään hauskaa! Lisätietoja ohjelmasta Taiton sivuilta.

* * * * *

Sain pientä valmista.

Se on Koppiksen kevätvillis; perusneule perustarpeeseen. Kohta on niin lämmin, että villatakilla pärjää. Ainakin toivottavasti.

Lanka on aivan upeaa Rihivillan Aarnia, kokenillilla värjättyä, eri sävyjä. Erityisen paljon hauskuuttavat itseäni tässä erilaiset hihat. Pitää sitä nyt vähän huvitella! Myös ikisuosikkini nypykkäreuna (jolle varmana on oikeakin nimi) on helmassa, hihoissa ja kauluksessa.

Yritän saada Koppiksen tänne sisään ja losauttaa pari kuvaa, että näette käytössäkin.

This is a new spring jacket for my 18 mths old Beetle! (I hope the spring will arrive soon and she needs no outerware, more than this.) The yarn is Riihivilla´s handdyed (cochenil) Aarni Finnsheep yarn and really lovely and soft, however it is quite robust. I hope I´ll get some photos the baby inside also, so you can see if it works or not!

10 Responses to “ mukaan? – join? ”

 1. Saila Says:

  Oi vitsi, aivan ihania sävyjä ja aivan ihana lopputulos! Nypykkäreunat on tosiaan kivat, ja nuo kuviot.
  Hmm, pitääpä miettiä josko sitä kesällä raaskisi irroittautua tiluksiltaan ja raahata luitaan muualle…

 2. Miia-Rebekka Says:

  Valloittava villatakki! Kyllä Koppiksen nyt kelpaa.

 3. tea Says:

  Ihana ja avan ihanat napit! =)

 4. Lapinita Says:

  Oi piukee, kun se onkin söpö villis! Mulla on myös vyyhdillinen tukevan marjapuuron väristä Aarnia eli aivan ihanat värit olet valinnut. Minen kyllä tiijä raskisinko neuloakaan, kun tietäisi, että pitäjä kasvaa hurahtaa hetkessä ohi koon…

 5. Maryse Says:

  It is super cute! Love the color work! The little buttons are adorable!

 6. kaisa Says:

  Ihana! Väri on tosi herkullinen, mun lempparia tällä hetkellä. Harakka kiinnitti heti silmänsä noihin nappeihin, mistä niitä saa?

 7. ilu Says:

  Kiitos kommenteista! Napit on kotoisin mun Shetlannin-matkalta, mutta niitä kyllä saa jostain verkkokaupastakin, mutta en millään nyt saa päähäni mistä! Voi hitto!

 8. Emma Says:

  Suloinen takki, kauniit kanervaiset sävyt 🙂

 9. Pirena Says:

  Mukavat nypykät, minäkin tein omaani.

 10. Sara Says:

  Miten kaunis neule!

Vastaa