marja-terttu

PIIP! Arvonta-aika on ohi!  Arvonta suoritetaan lähitulevaisuudessa.

Kiitos mielettömästä osallistujamäärästä, olin ällistynyt! Ilmeisestikin tänne on löytynyt joku polku. Hauskin kommentti oli minusta se, että blogin alkuaikoina oli arvuuteltu, josko kirjoittaja olisi kuitenkin mies. Ja niinkuin minä sitä silloin toivoin! Ajattelin aluksi esittäytyäkin miehenä, koska se olisi ollut niin ihmeellistä tässä maassa, mutta sitten päätin olla ihan oma itseni vaan.

Lottery in last post will be soon, do not join any more! Winning tickets will be picked up in couple of days.

* * * * *

Ja juu, on neulottukin, vaikka ihan liikaa tuntuu tapahtuvan ympärillä. Tai ehkä juuri siksi!?

Tytärlapselle (5) ostettiin ensimmäistä kertaa kaksiosainen ulkoiluasu haalarin sijaan. Ja sain hänen päänsä taivuteltua kuvissa näkyvään takkiin ja pinkkeihin housuihin. Jostain itselleenkin ihmetystä herättävästä syystä hän halusi pinkit housut – pinkki ei kuulu tämän tytön suosikkiväripalettiin.

Ja mikä ettei, hyvinhän sinertävänharmaaseen pinkki istuu. Tilaukseen meni heti myös pinkit asusteet ja eikun äiti puikkoihin.

Baskeri näytttää ihan marjapiirakalta. Vadelmapiirakalta, sanoo Tytärlaps. Ja koska en uskaltanut tätä Marjatortuksi nimetä (kummallisten mielikuvien vuoksi, vai mitä ajattelette jos jollakulla on marjatorttu päässään…), Marja-Terttu olkoon siis setin nimi. Saatan muuttaa sitä vielä.

My older daughter (5) got a new outdoor set and wanted to have pink accessories with it. Mom had to start knitting again. This is a beret like berry pie. She likes them a lot. Yarn is Cascade 220 and shade is really beautiful, magenta, not so got pink. And the coat is lovely, I think: it is outdoorproof anf adventureproof, but anyway very beautifully designed. Just the way I like kids clothes!

Lanka on Titityyn ständiltä viime viikonloppuna ostettua Cascade 220:a ja värin kuvaaminen hangella olikin hankalaa; kyseessä on tumma magenta, ei ihan pinkki kuitenkaan. Tytärlaps tykkää hulluna. Lapasistakin.

Ja koska joku kuitenkin kohta kysyy, mikäs takki se tuommoinen on, kerron että se on merkkiä MeToo ja täysin adventureproof, pinnoitettu joka nurkalta, vaikka onkin hienosti leikattu ja kivanmallinen.

11 Responses to “ marja-terttu ”

 1. Sinikka Says:

  Ihana hattu ja lapaset:)

 2. Hepsi Says:

  Kaunis setti!

 3. Markka Says:

  Vähän murjotin kun arvonta jotenkin pääsi livahtamaan ohi nenän. Onneksi ostin itselleni Neulekirjani heti kun se ilmestyi.
  Ihana setti, mä tykkään pampuloista/palloista/nypyistä/mitä ne nyt on/jutuista neuleissa.

 4. Merja Says:

  Kiva lakki ja takkikin kaunis.

  Magenta on tunnetusti haastava väri valokuvata, joten ei ihme jos tuotti vaikeuksia..

 5. kaisa Says:

  Piip, mikä arvonta??? Just kun mä olin reissussa. Mutta Markkan tavoin totean, että onneksi mulla on Neulekirja ja runsas paketti Handua.

  Ihana setti! Lanka on syötävän ihanan väristä, kelpais varmaan kummitytölle, jonka lempiväri on pinkki tällä hetkellä.

 6. Maryse Says:

  She’s lucky that mommy got such taste and talent! Love, love, love!!!

 7. Susi Says:

  Voi että onkin kaunis setti! Marja-Terttu on hyvä nimi tälle! Marjat on tertussa tuossa hatussa 🙂

 8. Pirena Says:

  Ihana setti tyttösellä, väri nam.

 9. Päivi Says:

  Upea lakki ja tumput, ja väri kerrassaan herkullinen!
  Hyvin passaa yhteen tuon takin kanssa 🙂

 10. Susanne Says:

  tosi ihanat!

 11. Kaari Says:

  Hei,

  kaunista kaikki – tyttö, kuvat, hattu, tumput ja takki!

  Olen joskus poikennut blogissasi ihastelemassa, kotiäitityyliin pikkutunneilla ja silmät ristissä. Kiitos ihanista ohjeista, sain juuri valmiiksi Lovejoyn kolmivuotiaalleni. Toivottavasti saan kuvia Ravelryyn jossain vaiheessa!

Vastaa