Jaycee

Kaikkea se koronavapaa tuottikin! Kraemerin Jayceen!

En oikein edes tiedä, miksi tällainen pintaneulekaarroke (tai sen kuva) alkoi näyttää silmässäni tosi hyvältä. En yhtään pystynyt ajattelemaan, että tuon kokonaisuuden neulominen olisi tosi tylsää: pelkkää suoraa, suoraa, suoraa ja vielä edestakaisin. Ja vain tuo pikkuinen ilo hartioilla.

Oli minulla tarvekin tällaiselle neuleelle. Paitsi siis villatakin tarvis, myös lankojen esittelyä varten. Valitsin tähän kahden langan yhdistelmän, Handun Bumblebeen (se on kehrätty kimalaisen perskarvoista mohairista ja silkistä) ja Minisinkun, huivivahvuisen yksisäikeisen merinon. Neuleesta tuli höyhenenkevyt ja tosi lämmin. Enemmän syksyyn, jos sen pukemista ajattelee, mutta keveydessään se voisi olla viileiden kesäiltojen juttu.

Ohje oli taas taattua Isabel Kraemer -laatua, hyvin kirjoitettu ja sarjoitettu. Ehkä voisin jaksaa tikuttaa samanlaisen vaikka pelkästä sinkusta.

  

P.S. Muistakaas, että Handun ensivastehätäapulankapiipaa kiertää eteläistä Suomea pitkin kesää tuomassa hätäapulankoja langantuskaan! Kerää koronakokoontumiseen sopiva porukka ja kysy piipaata paikalle! ilu@handu.fi . Kalenteriin mahtuu! Tähän asti sovitut paikkakunnat ovat:

ISNÄS, Tirkku 21.5.
TUUSULA, Lyylin kahvila 26.5.
RIIHIMÄKI, Pieni Nappipuoti 30.5.
HYVINKÄÄ, 6.6. klo 13, Arkikulta
HÄMEENLINNA 10.6. klo 14-18, Eino Leinon k. 24
LEPPÄVIRTA, 14.6. klo 14, Lukio/Kirjasto
JÄRVENPÄÄ 13.6. KIP (ei vielä tarkempia tietoja)

 

5 Responses to “ Jaycee ”

 1. Susi Says:

  Voi eiiii! Miks mä missasin tämän! Eikä Nappipuodin Sannakaan mitään mulle maininnut kun siellä vähän aikaa sitten piipahdin. Tää on tietysti ollut taas jossain puodin facessa, mutta kun mä en oo facessa, niin enhän mä sinne kurki. Voi voi voi ja vielä kerran voi, nyt itkettää. Just mietin, että onkohan meillä tänä kesänä puikkopäivää ja tulin sen toivossa tänne kyyläilemään…voi itku.

 2. Ilu Says:

  No hei Susi! Tää tosiaan oli ja meni ja mainostettiin siellä ja täällä, pääasiassa FB:ssä kyllä. Seuraavat tapahtumat ovat keskiviikkona Hämeenlinnassa, onko se sulle kaukana? t. ilu

 3. Susi Says:

  No on Hämeenlinnaan kuitenkin se 49 km kun Riksuun olis ollut vaan se 16, että sikäli, menee matkaan vähän turhan paljon aikaa kun on kaikkea muuta puuhaa niin paljon ja noi työtkin pitää hoitaa. Mutta täytyypä sanoa Nappipuodin Sannalle, että jos tulee toinen tilaisuus, niin muistaa vinkata mulle 🙂 Ja puikkopäivääkö ei ole tänä vuonna?

 4. KristiinaS Says:

  Oih miten kaunis väri takissa. Ja onhan se kiva kokonaankin, mulle vaan aivan liian lämmin. Järvenpäässä ku olis jotain … pysyn katselulla ja Jäkeläisiä kuulostelen.

 5. Ilu Says:

  Heeei! Järvenpäässä ollaan KIP-päivässä, ensi lauantaina klo 12-15!!!

Vastaa