Aurinkoterapiaa

Neuloin itseni kokoisen kaarrokepuseron Handun Bumblebäästä, merino/mohair-sekoitteesta. Minulla oli tarve saada kiva mallipusero tästä langasta ja tykkään kovasti Jennifer Steingassin Hinterlandista.  Niinpä lunastin ohjeen ja töihin! Langan ihana keväinen auringonkeltainen oli piristävä neulottava kaikkien tummien neuleideni välityönä.

Sain houkutelluksi yhden tyttären räpsäisemään puserosta pari kuvaa ihan itseni päällä. Hirveän väsyneen ja räjähtäneen näköisenä kevään ensimmäisissä auringonsäteissä, mutta älkää siitä välittäkö, kokoan itseni kyllä myöhemmin. (not). Pusero on kyllä piristävä! Ja ihanan pehmeä ja lämmin, mohair luo pintaan pientä pörheyttä, mutta pörröinen se ei missään nimessä ole. Ihanan laskeutuva se sen sijaan on ja lankaa meni näinkin pitkään puseroon vain kolme tuota pääväriä.

Hieman ongelmallinen on tämänkin puseron malli. Jostain syystä kuvio-osuus on hirveän pitkä, kainalot roikkuvat aika alhaalla, kuten kuvistakin näkyy. En tehnyt mitään suurinta kokoa ja seurasin ohjetta orjallisesti. Ilmeisesti matalampi kirjoneuleosuus olisi paremmin istuva. Toisaalta tämä leveä kaarroke on näyttävä. Mikä olisi näistä hyvä kompromissi? Ehkä siten, että hihat voisi poimia apulangalle jo ennen kirjoneulekaavion loppumista ja jatkaa kuvion loppuun erikseen hihoissa ja rungossa, kainaloiden alapuolelta.

Toisessa kuvassa näkyy puseron hauskin osuus. Unohdin taakse silmukkamerkin. Poistan sen sieltä joskus myöhemmin, nyt hihittelen silleaikani.

 

 

2 Responses to “ Aurinkoterapiaa ”

  1. KristiinaS Says:

    Ihanat värit = mun lempparit. Kuvio on kiva mutta just noista tosi alasmenevistä kainaloista en tykkää. Niitä on näkynyt muuallakin ja ovat mun mielestä rumia. Heh, hyvin tuo silmukkamerkki maastoutuu, ei ihme että se on unohtunut sinne.

  2. Craft Candidate Says:

    Onpas upea pusero! Ja hauska silmukkamerkkifiba… katsoin ensin, että on joku ihme lankapampula jäänyt sinne. No sattuuhan näitä. 😀

Vastaa