Vähän uutta ja valmista

Heip, lukijani, jos vielä jaksatte lukea!

Muistatteko keväällä valmiiksi saamani Threpmuirin? Olen rakastanut sitä koko kesän melkein joka päivä niin paljon, että päätin neuloa toisen. Koska tietenkin on tylsää neuloa tismalleen samanlaista, päätin ottaa kutaleeseen uuden langan ja ostinkin sitten Jyväskylän neulefestareiden aikaan Titityystä Tukuwoolia tähän tarkoitukseen.

Neule tuli nopeasti, koska motivaatio oli kova. Huomasin jo alkumetreillä, että värini menivät väärin päin ja rauhallisempi pinkki, jonka piti olla pääosassa, jäi pariin riviin ja tiukka pinkki tuli pääosaan. Päätin kuitenkin, että ”HIENO TULEE!”. No, ei tullut niin hieno, mutta lopulta valmis. Koska Tuku on myös hieman paksumpi lanka ja vaikka neuloin pienempää kokoa, neuleesta tuli vähän liian reilu. Lisäksi paksumman langan vuoksi kuvio tuli suuremmaksi eikä tuollainen iso räjähdys liiemmin pue rintavaa.

 

Olen käyttänyt kuitenkin tätäkin paljon. Lanka on ihanaa ja malli on yhä ihana. Sopii hyvin syyshommiin ja koirainkusetukseen, vaikka ei sitä päin ole kylilläkään syletty.

Olen myös kartuttanut ankarasti villasukkavarastoa, johonkin ne pyrkivät aina katomaan! Tässä on tekeillä kivat raitasukat kahdesta ei sukkalankusta, jotka söin törkeästi kuormasta. Lankun neulominen on yhä koukuttavaa ja kivaa. En tahtoisi enää kerältä neuloakaan! (Pahoittelen kuvia. Nyt lienee alkamassa se vuodenaika, kun kuvat ovat ihan kamalia. Koettakaa kestää kevääseen!)

 

 

One Response to “ Vähän uutta ja valmista ”

  1. KristiinaS Says:

    Jep, väriä näyttää olevan;) Ai vielä lankkua neulot. Ne hävis ihan yks kaks, ei tainnu festareillakaan olla enää tyrkyllä. Mä en oo lankkua neulonu, en oikeen ehtiny siihen buumiin ja ehkä en niin ollu innostunutkaan siitä.

Vastaa