Ryijyryijyryijy! osa II

Sain edellisen videon jälkeen muutamia ihmettelyjä, miten sitä ryijyä oikein tehdään. Tein siis siitäkin videon! Katso tai kadu!

 

 

Ryijyryijyryijy! osa II from Ilu Handusta on Vimeo.

One Response to “ Ryijyryijyryijy! osa II ”

  1. isognu Says:

    En pahemmin katsele videoita ,mutta katsoin edellisen ja nyt tämän osan. Olen tehnyt ryijyn (ei kovin isoa) ystävälle 50-v lahjaksi eli parikymmentä vuotta sitten ja edelleen on seinällään paraatipaikalla. Lupasin tyttärelle ryijyn lahjaksi joskus kun olimme jotain Sirkka Könösen näyttelyä katsomassa Design-museossa. Ostin langat ja yms tarvikkeet ommeltavaan ryijyyn. Vitsit ja siellä on hyvässä tallessa ja joskus lapsi on jotain vihjaissut. Mutta nyt taidanpa kaivaa sen esiin, kun askarteluhuoneeseen tulee tilaa.Raivattava pöytä, kun syksyn muut kiireet helpottavat.

    Kiva kun kaivoit ryijyn esiin.

Vastaa