cupcake

Vaikka olenkin aina vähän näreissäni, kun Ladakuski sopii itselleen viikonlopuiksi täysiä työpäiviä, ovat vapaat pitkät päivät tyttöjen kanssa korvaamattomia. Kun saan itseni siihen vireeseen, että en ajattele työtä enkä tekemättömiä kotitöitä, päivät ovat täynnä ihmeitä.

Tänään leivottiin ensimmäiset kuppikakkumme ikinä. Siihen nähden meni hienosti. Päivän saldo monta hyvää leivosta, täydet masut ja yksi iso mustelma Koppiksen poskipäässä.

Pikku Paakari, Koppis (1v4kk), leipoo uudessa mekossa, jonka sain juuri valmiiksi. Se on neulottu herätteenä ostetusta Sublimen Baby Cashmerinosta ja omasta päästä. Kuvissa näkyy vähän huonosti se, että kukin lemmikinvärinen raita on vihreitä kapeampi, jolloin helmassa on tavallaan kevyet frillat.

I have been baking cupcakes with kids today. Beetle (16mths) is baking a new dress on, which I finished lately. The yarn in Cashmerino Baby aran and the idea is quite basic, but the lavender stripes are decreased heavily from the green ones, so the make some slight layered form, which is not actually seen at photos at all.

Välillä on huilattava. Paakarinkin.

Even the baker must rest.

Jaa, mitä se paakari sitten paakasi? Porkkanarusinamuffinseja kinuskireemipäällisin.

And what was the little baker baking? Some carrot and raisin cupcakes with caramel cream. Our first cupcakes ever!

6 Responses to “ cupcake ”

 1. kaisa Says:

  Suloinen Koppis!

 2. Ingrid Says:

  She is such a gorgeous poppet, and the dress looks beautiful too.

 3. suvi Says:

  Suloinen pikkuleipuri ja onpa ihana mekkokin 🙂 herkullisen näköisiä leivonnaisia 🙂

 4. morso Says:

  Ihana mekko, mutta vielä ihanampi paakari. Miten hän osaakin olla niin hellyttävän sievä, ja niin tomeran keskittynyt ilme tuosa puuhatessa. (Omista lapsista on varmaan filmiaikaan otettu ihan liian vähän kuvia.)

 5. Susi Says:

  Kaunis mekko ja paakari, kuppikakut liian herkullisen näköisiä!!! IIKS!

 6. asta Says:

  Ihanan makeita kaikki. Ja nuo lankasi !!

Vastaa