Ryijyryijyryijy

Heip ystävät! Laitan välillä videoita, välillä kuvia ja tekstiä, koska molemmille on selvästikin kannattajansa. Videot ovat muutaman minuutin mittaisia, en tee mitään puolen tunnin podcasteja. Kannattaa kokeeksi tsiigata!

 

 

 

P.S. Entisessä elämässäni kirjoitin ryijystä NÄIN ja varsinkin NÄIN.

2 Responses to “ Ryijyryijyryijy ”

 1. KristiinaS Says:

  Ryijyn tekeminen ON rauhoittavaa ja kaikinpuolin kivaa tekemistä. Mä olen ommellut kolme sukuvaakunaryijyä, jotka ihan ite kehittelin. Hyviä tuli, vika tietysti kaikista parhaiten ku oli jo kokemusta ja näkemystä miten sen vaakunan saa tehtyä. Isompi olist pitänyt tehdä että yksityiskohtia olis saanu näkyviin mutta . .
  Tosi upea tuosta tulee, aikaa ja vaivaa vaatii mutta palkitsee runsain mitoin kun saat sen ripustettua.
  Ihanaa syksyä koko perheelle, ja koirille.

 2. ilu Says:

  Kiitos Kristiina! Ja ihanaa syksyä sinnekin!

  Kyllä tätä pitää tosiaan tehdä jonkin verran, että aukenee tämä kuvioitumisen logiikka. Laitan kohtsiltään jatko-osan, jossa tuotakin problematiikkaa sivuan 🙂

Vastaa