Puutarhahommissa?

 

.

Puutarhahommissa paras pusero päällä? No ei tietenkään!

 

 

Ysoldan Threipmuir valikoitui neulottavakseni kaikista kaarrokkeellisista villapuseroista siksi, että kuvio kaarrokkeessa on rauhallinen ja siihen oli helppo valita melko tummat sävyt. Tämmöiselle rintavalle itäsuomalaiselle rotuvaliolle nimittäin ei sovi välttämättä sellainen kovin kirkassävyinen rintamukseen ja yläosaan huomion kiinnittävä kuvio. Lankana tässä on Titityystä hommaamani Bio Shetland, pääväri on musta ja muut tuommoisia harmaita ja laventeleita.

Halusin opetella tuon kaarrokejutun kunnolla ja tämä ohje oli tosi hyvä. En ollut ikinä ennen tehnyt ja tästä kyllä sai hyvän käsityksen, kuinka se siististi tehdään. Siis niin, että kuvio pysyy tyylikkäänä ja siivona. Ja kuten kuvastakin näkyy, olen tehnyt yhdessä kohdassa vähän omiani, mutta viisas ei virka eikä tyhmä huomaa!

Tämä on ihana.

Yksinkertaisesti lempparipusero. Ja vaikka kuvassa näyttäisikin siltä, että puutarhahommia uusi pusero päällään se vaan tekee, niin tunnustettava on, että vaihdoin puseron kuviin. Lähden sillä huomenna laulamaan Rotterdamiin.

 

P.S. Joku nokkela huomasi, että olen kuvassa itse. Ohoh. Nyt tunnistatte kadulla. Kuvan otti Tytär.

2 Responses to “ Puutarhahommissa? ”

  1. isognu Says:

    Kaunis pusero ja omia sormia alkoi syyhyttää malli.

  2. KristiinaS Says:

    Upea pusero on, ja kuten kirjoitit niin se on rauhallinen, kaunis.
    Kivahan se on tuttu tunnistaa;)

Vastaa