Heippa, lukijani, jos vielä olet siellä!

Hei,

kirjoitan sinulle nyt pitkästä aikaa. Olen pahoillani, että en ole kirjoittanut aikaisemmin. Elämä täällä Handulassa on ollut arkisen kiireistä ja siinä mielessä vaativaa. En ole ollut oikein oma itseni, en ole saanut aikaiseksi oikein mitään järkevää. Tämä ei tietenkään pidä täysin paikkansa, mutta arjen pyörittämisessä on ollut paljon työtä. Tämä ei myöskään ole mikään hyvä selitys sille, etten ole saanut aikaiseksi kirjoitella sinulle.

Olen nyt saanut otetuksi joitain edistäviä askeleita. Mitään harppauksia ne eivät ole olleet, pikemminkin muurahaisenaskelia, mutta olen kuitenkin ylpeä niistä.

Viimeisimmän kokonaisen askeleeni toimitin mainosvaatteeksi Lentävään Lapaseen Järvenpäässä. Se on muutenkin hypersupervirallinen yhteistyökumppanini kaikissa lanka-asioissa ja saatatpa joskus törmätä minuun siellä kahvittelemassakin sekä törisemässä tyhjänpäiväisyyksiä kovaan ääneen.

Laitan tähän sinulle muutaman kuvan. Askel on otettu Handun DK-vahvuisella luomu-Corriedalella, jonka nimi on Ärränbää, virallisesti R´n´B. Värit valitsin hyllystäni fiilispohjalta, samoin mallin neuloin ajatellen, että näytän siinä erilaisia vaihtoehtoja, miltä värjäykset näyttävät toistensa limissä ja lomissa. Lankaa meni 360 g.

Yritän kirjoitella sinulle taas vähän useammin, jos kevät toisi taas uutta puhtia puuhiini. Ajattelen sinua.

Terveisin,

 

ilu

 

 

 

4 Responses to “ Heippa, lukijani, jos vielä olet siellä! ”

 1. Auli Eho Says:

  Itsekin elvytin vanhan blogini vähän uudella nimellä. Pakkasin juuri laatikoĺlisen sukkia hyväntekeväisyyteen. Saisiko sinulta kerjätä arpajaispalkintoa fb-ryhmään Neulomuksia sydämestä? En ole ylläpitäjä, vaan yksi kutojista. Terv. Villiviini

 2. routa Says:

  Kiitos kirjoittaja , kyllä täällä vielä ollaan. Ja ymmärretään että elämä välillä vie ihan omaan tahtiinsa. Helma osan kaksi alinta väriä ovat herkulliset, toki muutkin mutta noin peräkkäin nuo kaksi keräsivät katseen ensinnä.

 3. KristiinaS Says:

  Ollaan täällä vielä uskollisesti odottamassa kirjoitusta tai videota. Hienoja värejä. Lentävä Lapanen onkin kiva paikka, turhan harvoin siellä tulee käytyä, vaikka junalla pääsen tosi kätevästi.
  Mukavaa kevättä!

 4. SUsi Says:

  No täällä vaivaa sama tauti, en oo kauheasti kahlannut toisten blogeja, saati päivittänyt omaani…sitten viime kesän. Tuosta neuleesta tuli kyllä toooosi herkullinen! Kelpais mullekin 🙂 Ihanaa kevättä!

Vastaa