Handu 10 vuotta! – Handu 10 years!

Hyvät ystävät! Handu täyttää 10 vuotta ensi sunnuntaina!

Tarkalleen ottaen toiminimeni on viety kaupparekisteriin 25.2.2008, mutta jotenkin se meni niin, että kauppa oli jo täydessä käynnissä ennen tuota päivää, ilmeisesti se ilmoituspäivä oli se ratkaiseva.

Ai mistäkö muistan. Mulla on ollut blogi! Kauppaloposteluasioita voi tutkailla vanhoista päivityksistä entisen blogin puolelta kategoriasanalla kauppalopo. Vaikkapa tästä.  Blogiahan olin pitänyt ennen puotia jo iät ja ajat, mutta yritystoiminta alkoi 10 vuotta sitten.

Tämä kymmenen vuotta on ollut ihana matka. Kun aloitin, kukaan muu ei vielä värjäillyt lankoja kotimaassa, ulkomailta oli jo jonkin verran opittu tilaamaan. Aluksi lankaeräni olivat pieniä ja muutenkin homma oli aika harjoittelua: mikä myy, mikä kiinnostaa, mitkä värit ovat suosiossa? Mistä hankin materiaalia, mistä väriä, mistä verkkokauppapohjan? 10 vuotta sitten koko verkkokauppa vasta teki tuloaan, sitten kyllä pian rysähti, kaiken kaman kauppa lisääntyi ja helpottui.

10 vuoteen on omassa elämässänikin toimitettu kaikenlaista. Olen saanut ja kasvatellut koululaisiksi kaksi upeaa tytärtä, ostanut kaksi vanhaa taloa ja remontoinut enemmän kuin laki sallii, suorittanut tohtorin tutkinnon oikeissa töissäni, vastaanottanut palkintoja, kirjoittanut kaksi neulekirjaa (Gummerus) yhdessä Jenni Östermanin kanssa, hankkinut pari shiba-koiraa, konsertoinut ja opetellut kalpamiekkailua. Ja samalla värjännyt ja myynyt tuhansia kiloja lankaa.

Kaikkein parasta kuitenkin näissä vuosissa olette olleet te, uskolliset lukijat, tukijat ja asiakkaat. Teidän ja huvin vuoksi tätä kaikkea jaksaa vuodesta toiseen. Ja ehkäpä, jos suhdanteet sallivat, jatkan vielä toisetkin kymmenen vuotta! Ja jos Handumobiili jaksaa haukkoa asfalttia, sekin kiertää maata tulevaisuudessakin.

Juhlinnan kunniaksi järjestän sunnuntaina Handun Facebookissa ja Ravelryssä arvontoja ja kauppa tietenkin pursuaa alennuksia. Pysykäähän linjoilla!

Ei elämässä kuulkaa kannata mitään väkisin puristaa, ilon kautta!

 

3 Responses to “ Handu 10 vuotta! – Handu 10 years! ”

 1. isognu Says:

  Mietiskelin, että onkohan Sinun vuorokaudessasi enemmän tunteja kuin 24. 😉

  Hienoa, kun olet bloggaillut ja värjäillyt lankoja ja myynyt. Mullakin on aina jemmassa lankojasi. Lapsenlapsille joskus tarjoan jotain peruslankaa, niin isommat jo osaavat sanoa, että ei, kun siitä mummin ihqu-lankalaatikosta valitsen. Ja mummi antaa valita ja neuloo. 🙂

 2. ilu Says:

  Moro isognu, pitäikainen seuraajani! <3 Kyllä mulla on yhtä ikävän lyhyt vuorokausi kuin muillakin ja nukukunkin enemmän kuin moni. Mutta teen vaan kaikkia kivoja juttuja, joista tykkään enkä paljon mitään tyhmää, kuten siivoamista tai tommosta.

  Ihkulankoja lapsenlapsille, oikea meininki! <3

 3. KristiinaS Says:

  Onnea Onnea! Oon seurannut sua ihan jo blogin alkumetreiltä, silloin ku bloggaaminenkin oli uutta ja outoa. Sun upeita kirjoneuleita saattoi vain ihailla ja ihmetellä, ehkä pari kuolatippaakin herahti. Eikös itse Fassekin niitä kehaissut.
  On maailma muuttunut, tosi paljon, niistä ajoista.
  Just taas yhden Handulankasukat valmistui, ne menee ystävälle jolta näitä lankoja sain monta vyyhdillistä.
  Pitkää ikää Handulle ja kauniita lankoja puikoille vastakin.

Vastaa