kerhot – clubs

Handussa alkaa muutama uusi kerho:

Sukkalankakerho, jossa osallistuja saa 100 gr. sukkalankapaketin maalis-, touko- ja heinäkuussa sekä samaan aikaan postitettava Supersukkalankakerho, jossa joka paketissa on 200 gr. sukkalankaa, kaksi vyyhtiä toisiinsa sointuvasti värjättyinä.

Mikä idea tässä nyt sitten on? Eikö niitä lankoja voi ostaa sieltä kaupasta ihan ilman lupia vaan? No, ensinnäkin, metsästän maailmalta jatkuvasti uusia lankahoukutuksia, mitä laadukkaimpia lankoja ja vain näitä klubeja varten. Mukana on siis erikoisuuksia ja harvinaisuuksia, joita ei tavalllisesti Handusta saa. Nehän ovat suorastaan keräilyharvinaisuuksia! Toiseksi kerhossa tulee hiukka halvemmaksi.

Eli pikapikaa nyt mukaan kerhoihin, jos mielii ehtiä. Menevät nimittäin tavallisesti hyvinkin nopeasti nämä kerhojäsenyydet.

There will start couple of new sock yarn clubs in Handu. Spring Sock Yarn Club and Spring Super Sock Yarn Club. In the first one will be shipped three 100 grams sock yarn packages and in Super Club three 200 grams packages. And now I hear you asking Why? Why not buy yarns straight from the shop? Because you will get something, which in not sold in Handu normally. And even cheaper!

* * * * *

Voihan talvi ja pakkanen! Lähtökohtaisesti tykkään pakkasesta ja ääri-ilmiöistä. Mutta kyllä kesänkaipuu on jo kova. Löysin tänään koneeltani kansiollisen viime kesän kuvia. Kuvia ajalta, jolloin tyttäret juoksevat vähän multaisina, hikisinä, melkein alastomina, tukat suhrussa ja suupielet jäätelössä sisään ja ulos. Tule jo, aika huoleton!

This morning the other car was dead. It was -28 C and totally freezing. Later I found some summer photos from my iPhoto. Last summer, when my daughters were running in and out the house little sweaty, almost naked, little dirty and hair messed, with ice cream cheeks and dirt in toes. Please, arrive soon, summertime!

4 Responses to “ kerhot – clubs ”

 1. Saila Says:

  Voi eeiiiii tuota kesäkuvaa, juuri tuollaista autuutta se on! Mutta ajattelen niinkin, että jos Suomessa olisi aina kesä, niin a) emme rakastaisi kesää niin kuin nyt, kun se on ohikiitävä aarre ja b) maailman kaikki ihmiset muuttaisivat Suomeen koska tämä olisi paratiisi ja Suomesta tulisi ruuhkainen kuin Hongkong.
  Niin että onneksi meillä on talvi 😉
  Mulla on niin monet kymmenet kilot omaa lankaa ja omat projektit jatkuvasti, että vaikka kerhosi houkuttelevat enemmän kuin laki sallii, pidän (vielä toistaiseksi) pintani… Mutta ajattelin lähettää sulle kuvia siitä, mitä olen langoistasi saanut aikaan, ajattelin, että sua ehkä kiinnostaa nähdä mitä muut sun langoista vässää… (hetki, etsii sun osoitetta ja pienentää kuvia)

 2. enkulin käsityöt Says:

  Haluaisin mukaan päästä saamaan ihania lankoja tuohon superlankakerhoon tietenkin

 3. Jaana Says:

  Haluaisin mukaan myös tuohon sukkalankakerhoon!!

 4. ilu Says:

  Löytyy siis kaupasta osoitteesta: http://www.handu.fi/shop/

Vastaa