Sukkalankojen värjäyksistä

Värjäysjuttu from Ilu Handusta on Vimeo.

P.S. Jaksatteko tsiigata näitä videoita vai palataanko pysähtyneeseen kuvaan ja kirjaimiin?

9 Responses to “ Sukkalankojen värjäyksistä ”

 1. Morso Says:

  Kaikki kelpaa! Osa asioista on sellaisia, että video on kyllä näppärämpi, mutta kyllä pysähtyneet kuvatkin on kivoja.

 2. Tiina Says:

  Itse toivon tekstiä, videot jää katsomatta

 3. Merru Says:

  Mie en ikinä jaksa katsoa videoita 😬 Tykkään tekstistä ja kuvista. Olen ehkä vanhanaikainen 😁

 4. isognu Says:

  Videot jää aina katsomatta.

 5. k2o Says:

  Videot on kivoja, kun ovat henkilökohtaisempia, mutta täytyy myöntää että joskus jää katsomatta jos on liikenteessä. Silti ääni videoille.

 6. tahruska Says:

  Tekstiä kiitos!

 7. routa Says:

  videoita on huono katsoa kun koneessa ei ole ääniä, eli mie pidän vanhanaikaisesta enempi, moni blogi joka on siirtynyt podcasteihin on jäänyt seurannassa tauolle, tuskinpa se bloggaajia haittaa, ja tuleepa useammin tarkistettua ne muut sitten

 8. KristiinaS Says:

  Mä tsiigaan aina sun videot ku ne on aika lyhyitä ja niissä näytetään tuotteita tai lankoja, ja on asiaa koko filmi. Puhujan pärstää ei ole pakko nähdä. Podcasteja En kato, jos haluun monologia niin meen teatteriin;)

  Kaveri luopui langoistaan, mä jaon niitä sinne ja tänne mutta itse pidin Handu-langat. Parit sukat jo on tehtynä, monta vyyhtiä vielä odottaa puikkoja.
  Nuo raitaa tekevät on just kivoja ku neuloessa tosiaankin tulee eri mittaisia raitoja mutta ei mitään sotkua, eli oon tyytyväinen raidanmuodostukseen. Ja semisolideistakin tykkään mutta niitä ei nyt ole, jonkun sellaisen oon sulta kyllä ostanut. Sellainen väritys on hyvä huiveihin.
  Summa summarum: videot on hyvät mutta tekstiäkin luen. Its up to You.

 9. Puuhis Says:

  Minäkin kannatan kuvia ja tekstiä. Videot vaativat kuulokkeet ja sopivan rauhallisen paikan. Niitä ei voi silmäillä pikaisesti samalla kuin katsoo telkkua. En itse tarvitse juurikaan kädestäpitäen ohjeita, vaan vain inspiraatiokuvia. Minulle 3 minuuttia videota on jo liikaa, kun kuvan ja tekstin hoitaa 30 sekunnissa 🙂

Vastaa