Ilun markettilankatesti, hyppää mukaan!

Untitled from Ilu Handusta on Vimeo.

4 Responses to “ Ilun markettilankatesti, hyppää mukaan! ”

 1. Soja Says:

  Tässä on varmaan vähän sama juttu kuin vaikkapa auton kanssa: mei 20 vuotta vanha, hyvinpalvellut Volvo oli tosi hyvä, kunnes ajoin Italiassa uudella Audilla reilun viikon. Kotiin palattua järkytys oman auton ominaisuuksien äärellä oli valtava. Käytiin eilen ostamassa 9-vuotias Mondeo.
  Kiinnostaa kovasti myös sukkien käyttötesti 🙂

 2. Lentura Says:

  Hei, kyllä kukaan katsoo. Ainakin minä. Kaikenlaiset testit kiinnostaa. Hyvä Handu! 🙂

 3. KristiinaS Says:

  Jep, kyllä katsotaan.

 4. Susi Says:

  Ai vitsit tää oli hauska!! Mua nauratti monta kertaa ja varsinkin noi kuvatekstit mm. ”sanoin sen jo” tms. ;D Mä en oo noita aikaisempia vielä katsonutkaan. Tulin vaan kurkkimaan että olisko jo puikkopäivistä jotain ennakkomainintaa…miten niin innolla jo odotan muka 😮

  Mä oon päättänyt, että tuli vaikka miten ihanaa väriä (kun niistä raitalangoista aina viehätyn), niin mä en enää N-lankaa osta, en en en. Ja viimeks kun jouduin (tilaushomma) sitä ostamaan niin manasin juurikin noita vaaleita karkeita irtokarvoja. Siis ne on tosiaan kuin mitäkin jouhia ja hirmu karheaa neulottavaa, yöööök! Noi kirjavat sukat on just mun mieleen.

Vastaa