Videoblogin uusi alku

Ihanahtavaa vappua kaikelle kansalle! Handussa on pitkästä aikaa tarkoitus myös videoblogata, vaikka se taitaakin olla jo mennyttä aikaa sekin. Silti pieniä videoklippejä Handun touhuista on toivottavasti kesän mittaan tulossa. Kuule lisää videolta!

Handun uutisia vappuna 2017 from Ilu Handusta on Vimeo.

P.S. Kommentoikaa nyt ihmeessä: haluattekoko, hupenevat lukijani, lisää videonpätkiä?

6 Responses to “ Videoblogin uusi alku ”

 1. morso Says:

  Kaikki kelpaa! Kuvia, tekstejä, videoita, mitä vaan. Tosin tossa viimeisimmässä videossa oli pikkuisen hiljainen ääni. Mutta täällä ollaan kuulolla.

 2. Siru Says:

  Joo, ääni ei kuulunut. Videot tervetulleita jatkoissakin. Onko uusia kerhoja tulossa ja milloinka niitä voisi ootella? Hyvää kevättä!

 3. ilu Says:

  Heippa ja kiitosta kommenteista! Kumma kyllä itselläni ääni kuuluu ihan hyvin ja vielä kovaa (!), mikähän tuossa on salaisuutena, ettei sitten kaikille kuulu…?

  Voisin suunnitella jonkun kivan kerhon, nyt saisi toivoa, mikä olisi suosiossa! Panen kyselyn myös Ravelryyn, olisiko joku sukkajuttu vaihteeksi?

 4. Taija Says:

  Oi mikä kvartetti!! <3 Ihan tuli kylmät väreet, voi kunpa saisin itsekin joskus tulevaisuudessa hengailla lapseni musisointien äärellä… Itselleni musiikki on ollut aina kovin tärkeä asia, nähtäväksi jää mitä lapsi tuumaa kunhan vielä hieman kasvaa aktiivisempaan harrasteikään. Ihana raitaneule myös! Lisää postauksia, videoita tai ei-videoita tai mitä vaan kiitos, kaino toive! :')

 5. Päivikki Says:

  Videot olisivat kivoja. Mie kuulin siun äänen ja kvartetin soitonkin.

 6. TiinaV Says:

  HanduCAM olisi kiva juttu! Ja koska tiedät tän kylän (Joensuu) lankavalikoiman, niin Handun kauppa-auto voisi jossain vaiheessa piipahtaa tälläkin suunnalla?

Vastaa