joulunpyhien kauneus – beauty of christmas holidays

Kaikesta hankauksesta huolimatta päätin pitää kunnolla joululomaa. Koko lasten koulun vapaiden ajan – ei ole tavallista, että malttaisin.

Päätin neuloa ja katsella elokuvia, nauttia perheen seurasta ja siemailla Tokajia ihan rauhassa. Jouluaattona neulasin viime hetkellä pukin konttiin Tyttärelle lapaset, ihan mustat, joita toivoi. Neuloin niihin intialaisen peukalokiilan, joka minusta istuu parhaiten ja on hauska neuloa. Yritin saada lapsen haluamaan jotain pientä kirjailua niihin, mutta lapsen ikä saneli vaatimukset: mustaa sen olla piti.

Koska neulominen sujui sutjakkaasti, Katian Concept 30 (30% kashmiria!) -lanka oli ihanaa ja olin varannut sitä yllin kyllin Lentävässä Lapasessa käydessäni, päätin äkistyksissäni neuloa sitten toisetkin, joihin saisin kirjailla mitä mieleni tekisi. (Kirjailulankana mulla oli Pirkanmaan kotityön ohut Pirkka). Ja nämä niistä sitten tuli. Itse tykkään kovasti. Myös lapsesta.

I decided to have a long, lovely Christmas holidays, more than two weeks as kids has school out. I decided to knit, watch movies and enjoy my family througout.

On Christmas eve I decided to knit a pair of all black mittens for my Daughter, she wanted a pair. She’s too teenager to wear any ornaments or emroidery, which I of course succested. Because I had this lovely yarn (Katia Concept 30) enough for another pair, I knitted another pair for myself just to have something to embroider. And this is how it became. Just for me!

 

 

 

 

2 Responses to “ joulunpyhien kauneus – beauty of christmas holidays ”

  1. kerttunenko Says:

    Onpas ihanat. Minun pitää nyt ryhdistäytyä ja neuloa lapasia, jotta pääsisin kirjailemaan (on nimittäin sopivia värilankoja jemmassa…) 🙂

  2. Susi Says:

    Iiih! Aivan ihanat! Näihin sun kirjailuihin alun perin monta vuotta sitten ihastuin niin, että jäin kertaheitolla koukkuun, siis en koukkuun että itse kirjailisian, koska en osaa, mutta jäin blogiisi koukkuun. Olipa kiva pitkästä aikaa nähdä näitä ihania kirjailuja 🙂

Vastaa