joululahja – christmas present

Nyt, kun joulu on ohi, on blogeissa ahkerasti päivitelty joulun lahjaneule-esittelyjä. Minäkin! Yleensä en paljoa neulo lahjaksi, sillä koskaan ei voi olla varma, pitääkö lahjan saaja omastaan vai sysääkö kaapin perukoille ja haukkuu niin lahjan antajan kuin lahjankin. Uskokaa vaan, näinkin on käynyt.

Nyt tosiaan neuloin yhden lahjan. Se tosin odottaa täällä yhä saajaansa, mutta josko henkilö jonain päivänä sattumalta tulisikin uutta kahvimasiinaani testaamaan, saisi omansa. Tosin voin pitää nämä jemmassa, jos vaikka ei tulekaan. Hihih.

I have knitted this Christmas only one gift. They are here still waiting for a friend, who absolutely needs these. This yarn was hanging around in my car for a long time, because I just didn´t understand the dyeing, but while I started to knit, I knew the point: it´s grey!

The point in these simple warmers is the Indien thumb. It is very simple too, but somehow it fits perfectly!

 

 

Näihin käyttämäni lanka pyöri autoni tuulilasilla jonkin aikaa. Sain sen Titityyn luksusklubista, mutta vyöte on hukkunut – siinä luki jotain ranskaksi. En jotenkin saanut kiinni värjäyksestä, oliko se hyvä vai paha? Lopulta annoin sille tilaisuuden ja ymmärsin, mistä tällaisessa värjäyksessä oli kyse: sehän on yleisilmeeltään harmaa!

Muuten yksinkertaisten käsineiden juju on intialaisessa peukalokiilassa, johon ihastuin talvella. Yksinkertainen sekin on, mutta nerokas, kerrassaan nerokas. Näyttää ilman kättä vähän ruttuiselta, mutta istuu kuin… kuin… kyllä, hanska!

 

 

Nämä lämmittimet näyttivät ensisilmukasta alkaen erään ystävän omilta, varasin ne siis hänelle! Pahoittelen, jos yllätys meni nyt joltakulta pilalle.

 

One Response to “ joululahja – christmas present ”

  1. Annika Says:

    Ihanat!

Vastaa