dexter

Sain Handuun uutta ihanaa lankaa, jota saa myöhemmin myös verkkokaupasta. Se on nimeltään Ilun Sinkku ja se on yksisäikeinen suloinen merinolanka, metrejä yksi vuoden jokaiselle päivälle, 365 m. sadassa grammassa. Minulle iski pakotus neuloa siitä jotain aivan heti.

Kerän Jonna oli neulonut itselleen ihanaisen Dexterin ja joku siinä viehätti niin, että päätin kerrankin tarttua ohjeeseen – yleensä kun neulon ihan mitä sattuu. Osaan minä ohjeita seurata, mutta kun en millään viitsisi! Niin kävi Dexterissäkin, neuloa hujautin mallineuletta pitkälti yli ohjeiden. Mutta eihän meillä pureta!

I got a new base yarn to Handu, Ilus Single, and later I will have it in stock. It has one meter for every day of the year, 365 meters in 100 grams.

I just had to knit something of it and I decided to knit Dexter, as Jonna of Kerä did! I did not concentrate well enough and this happened: I did continue broken seed stitch about 10 centimeters too far. But no problem! This is now how it is! And buttons are missing.

Sain tänään Tytärlapsen auttamaan, vaikka se onkin vielä ruipelo takkiini. Napit puuttuvat.

 

 

 

 

Takki on uusi lempparini. Keveä, lämmin ja sopiva. Ja ohjetta suosittelen, hyvin kirjoitettu, että ymmärtäisi, jos seuraisi!

*****

 

Ai joo. Saimme häälahjan, koska menimme naimisiin.

Menimme yllättäen 19 vuoden kokeilemisen jälkeen, kesken kesäjuhlien. Ystävien ilmeissä oli näkemistä. Häälahjakin, niinkuin ilmeetkin, on hieno.

 

We had a surprise wedding after 19 ears living together. And we got one present. How cool is this!

 

8 Responses to “ dexter ”

 1. taina Says:

  Ihania uutisia <3 häät, Ilun sinkku ja hieno villatakki. Täytyykin ottaa Sinkkua puikolle, kun pääsen täältä saaresta ihmisten ilmoille. Hyvin ja perinpohjaisesti olet kokeillut. Lankaa löytyy Ilun "lähikaupasta" järvenpäästä.

 2. Tiia N Says:

  Huippua, hienot häät ja voin kuvitella ilmeitä! Suuret onnittelut!
  Takkikin näyttää tosi kivalta.

 3. Saila Says:

  Vau. Onnittelut!!

 4. Drucilla Says:

  Onnittelut!
  Villatakki näyttää hauskalta, pitääkin tutkailla ohjetta tarkemmin.

 5. Morgaise Says:

  Onnea kovasti. Hei, mun vanhemmat sai ihan samanlaisen ikkunamobilen häälahjakseen 35 vuotta sitten, aika hauska sattuma.

 6. Murmelita Says:

  Onnea!

  Tuo sinkku huutelee jo kovasti, täytynee nyt syksymmällä kokeilla 🙂

 7. Jutta Says:

  Mahtavaa!

  Onnea ja halaukset teille molemmille! Olisipa kiva joskus törmätä jossain pitkästä, pitkästä aikaa!

  Lapin selkosilta

  Jutta

 8. Susi Says:

  Vau! Onnittelut! Täällä jo kovasti mietintämyssy sauhuaa, että mitä neulottavaa puikkopäiville otan mukaan…

Vastaa