prinsessan varpaat – princess’ toes

Luvassa prinsessapäivitys.

Princess post now.

Muutama postaus takaperin esittelin kotikutoiset, PukkIluiset ballerinasukkani. Samoista aineksista syntyivät myös pikkusiskon kirjoneulesukat. Vallan söpöiset niistä tulikin! Jotenkin huumorintajuani kutittelee tuommoinen robusti, rasvainen ja pehmeä lanka yhdistettynä pinkkiin ja vaaleanpunaiseen prinsessatunnelmaan.

Couple of posts ago I wrote about my robust local and ecological yarn and the ballerina socks. These are of the same skeins. Little sisters’ fair-isled socks. So princessy and so greasy and robust. Actually these socks are quite a basic thing, but the yarn: plain loveliness with sheepy touch!

Sukathan sinänsä ovat ihan perusjuttu, mutta lanka on yhä uusi suosikkini. Sen rasvaisuus ja lampaisuus ja samalla pehmeys ovat suloa!

 

Olen niin iloinen, että rasavilli 5-vuotias tyttölapseni on vuorotellen prinsessa ja välillä ankara lappuhaalaripörröpää. Tässä prinsessatunnelmissa. Ja viimeinen kuva on mukana vain siksi, että siinä näkyy se, mitä meillä nykyään harjoitellaan. Nimittäin kirjoittamista. Polvessa on P. Tietenkin.

I´m so glad my 5-year-old Beetle Kid is sometimes a princess, sometimes a jeansoverall kid. Today princess day. And the last pic is here only because of our now hobby: learning to write. Of course she has ”P” in her knee. It is ”polvi” in Finnish.

 

 

 

3 Responses to “ prinsessan varpaat – princess’ toes ”

 1. Saila Says:

  Oi että miten ihanat! Nuo ovat aivan ihanan väriset tytölle, itselleni aloin heti miettiä kellan ja vihreän sävyisenä 🙂
  P polvessa 😀

 2. TiiaN Says:

  Oi miten ihanat prinsessasukat! <3

 3. TiinaV Says:

  Suloiset! Meidän neljävee prinsessasta tulee isona kaivinkoneenkuljettaja ja hän pelaa poikien kanssa jalkapalloa, välillä nappiksissa ja tyllihameessa.

Vastaa