kirjasta – about the book

Olen saanut paljon kysymyksiä kirjan malleista. Laitan tähän kuvakavalkadia tutustuttavaksi. Neuleisiin pääsee tutustumaan myös Ravelryssä, jos sinne on rekisteröitynyt, mutta kaikkipa eivät ole! Vaikka nyt vaikka kyllä voisi, koska se on ilmaista ja mukavaa.

Ja kirjahan julkaistaan tällä viikolla ja odotamme kaikki sitä painosta jännittyneinä. Sitä painosta, painosta jännittyneinä ja sitä tiettyä painosta, kyllä!

I have got several questions about the patterns in our book, which will be published very soon. You can of course check the patterns out in Ravelry here, but not everyone uses Ravelry yet (now it is about a time to start). Unfortunately this book is in Finnish only, but maybe feedback to our publisher´s, Gummerus Kustannus, might help to get it also in English.

 

(Ja jos joku vielä haluaa kirjan kiireenvilkkaa, uunituoreena painosta, sen voi tilata ilman välikäsiä ja omistuskirjoituksella täältä).

(And it is availabile, in Finnish, here).

 

 

2 Responses to “ kirjasta – about the book ”

  1. Ulla Says:

    Onneksi olkoon tuon kirjan johdosta! Ja kiitos sen riemukkaista kuvista. Niitä olemme jo kurkkineet täällä blogissa vuosien varrella.

    Kirjan ostan, vaikka tyttäret ovat aikaihmisiä. Sen verran pitää arvostaa sitä vaivannäköä, joka tuollaisen kirjan laatimisessa on, ja niitä kauniita malleja. Jo pelkkä kuvien katselu tuottaa minulle mielihyvää. Siinä on lastenmallien lisäksi ainakin yksi villatakki ja huivi, jotka käyvät vaikka minulle.

    Niin, Ravelryyn todella kannattaa kirjautua. Se on neule- (ja virkkaus)mallien uskomaton aarreaitta.

  2. Kaisa Says:

    Ihania neuleita!

Vastaa