painajainen – nightmare

Joulun valmiiksineulontaurakka jatkuu:

Mikä painajainen!

Koko perhe ottamassa kuvia yhden itäsuomalaisen rotuvalion rotukoivista.

Ensin itse peilin kautta, sitten Ladakuski huonolla menestyksellä: kuinka tuo mies saikin jalkani näyttämään mahtavilta kuvissa, aivan kerta kaikkiaan norsun löntystimiltä. (Ja mitä se kertoo tuosta miehestä ja sen naismausta?).

Kun tuommoiset raitaiset, paksut villapöksyt eivät alunperinkään ole mikään hoikentava asuste. Hmpfh. Lopuksi vielä Tytärlaps yritti – menestys oli parempi, mutta kuvassa näkyi myös kaikenlaista roinaa, sotkua ja systeemiä. Ja vielä Koppis työntymässä linssiluteena joka kuvaan. Apua!

Saatte siis nähdä kavalkadin karmeimpia otoksia, mutta josko tästä asia tulisi selväksi. Kyseessä ovat sitten vastapainoksi maailman ihanimmat housut ja aion käyttää näitä lopputalven joka jumalan päivä!

Pari talvea sitten ostin Sjödenin verkkokaupasta kashmirsekoitteiset raitatrikoot ja pidin niitä silloin niin paljon, että ihmiset ehkä ajattelivat ettei mulla muita housuja olekaan. Siksi aloitin nämä. Ja vasta nyt valmistuivat.

I have finished second Christmas-project. I mean I have started these leggings two winters ago and finished them now. Couple winters ago I also orded a pair of striped cashmere-wool mix leggings from Sjodens webshop and I simply loved them and used them every day. I was afraid people think I have no other pants… then I started these of Handmaiden Casbah, cashmere sock yarn.

But the nightmare part was the photoshooting. My legs are absolutely gorgeus, as you can see… hmpfh. And all persons in my family wanted to take part. Basically I tried to use mirror, but it did not work too well. Then he tried without sucees (huge thighs!). And then eight-year-old tried. Little better. And four-year-old all the time trying to get into a photo. Here you can see all tries.

 

 

Lanka on Handmaiden Casbahia, kashmirsekoitesukkalankaa, jonka laatuun olen ollut aika tyytyväinen näinkin pehmeäksi langaksi. Odotan tulevaa kuitenkin nypynpoistaja tanassa.

Kuvista…jaloista… noh, jalat… itäsuomalaiset rotusääret! Reisistä puhumattakaan!

6 Responses to “ painajainen – nightmare ”

 1. Minna Says:

  Olet toteuttanut minun ikuisuushaaveeni! Ostin viisi vuotta sitten Marimekosta tylsät mustat merinoleggarit, ja voi että ne olivat ihanat! Toki ovat jo puhki kulutetut ja pois heitetyt, eikä uusia löydy mistään. Aikaiseksi en myöskään saa uusia tehdä, minä laiskimus.

 2. Kaisa Says:

  Ihanat housut! Vielä jonakin päivänä neulon itselleni villahousut.

 3. NelliL Says:

  Söpöt 🙂 Itsekkin sain jokin aika sitten omat valmiiksi…ne on ihanat. Muuten…jaloissasi ei ol mitään vikaa 🙂

 4. Tiia N Says:

  Todella ihanat villikset! Ja aivan passelit jalat myös. 🙂

 5. Ulla Says:

  Ihan kelpo kalsarit hyvissä jaloissa! Raitaisuus ja ”kuviointi” tapahtuvat Casbahilla juuri noin, myös villatakin hihoissa.

  Minna, hyviä merinovillaisia kalsareita saa esimerkiksi partiokaupoista tai lasketteluvälineliikkeistä, myös Ruskovillasta tai Tamsilkiltä. Vuosiin en ole käyttänyt muita jaloissani, vain merinovillaisia tai silkkivillaisia, jotka kestävät vuoden tai kaksi. Niissä on sekin etu, ettei niitä tarvitse pestä kuin joskus vain.

 6. Anne-Mari Says:

  Niin kauniit housut lämmittämässä kauniita jalkoja. Ihanat sävyt 🙂

Vastaa