rhythm is everything #2

Ulkona tuulee vimmatusti. Eino on hurjalla päällä!

Lähdimme likkain kanssa pihahommiin myrskyä uhmaten ja samalla houkuttelin lapsen sukkamalliksi.
Kuka meistä syysauringossa mitäkin; tytöt siivosivat leikkimökkiä ja minä…

I was not afraid of wind and storm today and left out with my kids, just to enjoy sunshine and windy freshness. Kids were cleaning up the playhouse, and I was….

Muistatteko, kun väitin, että rytmissä on kaikki. Olen tehnyt raitakokeilujani nyt lisää. Yhäkin: rhythm is everything, niin musiikissa kuin elämässäkin. Viime kokeilussa oli kaksi lankaa, joista toinen monivärinen, käsinvärjätty.  Nämä ovat toinen kokeilu, nyt kolmella värillä, Handua ja Wollmeisea. Aurinko paistoi kuvaushetkellä värit puhki, mutta mieluummin liikaa valoa, tähän vuodenaikaan, mikäli sellainen hetki sattuu!

I also made the 8-year-old one to pose with couple of socks. You remember, how I claim ”rhythm is everything” as much in life as in music. And stripes. This sample pair is with three colors, Wollmeise and Handu leftovers. I was trying to find out, how increasing stripes are working threesome.

 

Sain valtavan inspiraation KnitPicksin karkkivärisestä Chromasta, jota etsin kissain ja koirain kanssa Euroopasta ja lopulta tilasin täältä. Aluksi kiukutti, kun värit yhtyivät (minähän en pura!) heti sukansuussa, mutta kas!: nehän yhtyivät sitten toisessakin. Näistä siis tuli kuin tulikin pari!

Now we are talking about yarn! This is KnitPicks’ Chroma, in Lollipop shade. I almost got mad, because of the same shades finding each others in ankle. But when it happened again on the other sock I realized them to be pairs!

 

 

* * * * *

Vanha talo tarjoaa aarteita myös lapsille. Vaikka se ei enää toimikaan, ainahan voi leikkiä, että se toimii!

 

 

 

4 Responses to “ rhythm is everything #2 ”

 1. NelliL Says:

  Aivan ihania juttuja 🙂

 2. Saila Says:

  Ooh, nuo Chroma-sukat on tajuttoman ihanat!

 3. Kaisa Says:

  Upean väriset nuo Chroma-raitasukat!

 4. Susi Says:

  Vau mikä väripläjäys tämän synkän harmauden keskelle! Hienot on sukat! Ai mulle tuli ihan oma lapsuus mieleen tosta ompelukoneesta! Sain kerran joululahjaksi leikki-ompelukoneen ja se oli ihan paras lahja sinä jouluna. Mihin lie sekin masiina annettu… Tämä teidän on kyllä varmasti vanhempaa mallia…ihana löytö 🙂

Vastaa