Kesätunnelmissa. Vielä.

Kesä on pitänyt kiireisenä. On puutarha, on remontti, on loma, on lapset, on keikat. Rakastan kesää! Erityisesti tämä kesä on ollut kesien aatelia. Ihanaa!

Olen vähän ehtinyt kuitenkin siinä sivussa neuloa. Ajattelin jo syksyä, vaikka sehän nyt on vielä kaukana. Onhan!?

Sain tänään upean mallin houkuteltua jäälattepalkalla kuviin.

(Huom. malli on mua huomattavasti soukempi ja siksi pusero ei ehkä istu niinkuin pitäisi. Pahoitteluni.)

I have had a lovely lovely summer! But I have also thought already about the autumn. But it is still far away, isn´t it!?

This pullover was about to be a tunic, but I just knitted it without a great idea, except the sleeves. Now this is what it became… Yarn is Rowan Felted Tweed, which I always like a lot. It makes light and warm knits.

 

Aloitin vähän summamutikassa neuletunikaa, josta ei lopulta tullutkaan ihan tunika, enemmän pusero. Ideana olivat raitahihat ja suora, huomaamaton vartalo-osa. Hihojen idea tuli vasta ihan loppumetreillä, kun ajattelin syysiltojen viileyttä. Lanka on Rowanin Felted Tweed, josta olen aina tykännyt. Neuloksesta tulee kevyt ja lämmin ja vähän pörhäkkä. Värit ovat aina yhteensopivat, valitsi värikartalta mitä hyvänsä.

Kuvat puhukoot loput.

 

5 Responses to “ Kesätunnelmissa. Vielä. ”

 1. Sinikka Says:

  kaunis 🙂

 2. Maj Says:

  Ihana idea tuo hiha!

 3. Katija Says:

  Ihana neule! Tykkään tosi paljon tuosta yhdistelmästä raidalliset hihat ja simppeli vartalo. Ja nuo kämmekkäät hihojen päissä ovat ihan mahti-idea. Tuommoiset olisi talvella hyvät, kun mulla aina palelee kädet. Nyt on varmaan ihan pakko apinoida tätä…

 4. EN Says:

  Upea! 🙂

 5. Ulrika Says:

  It’s beautiful!! I LOVE the sleeves!

  Felted tweed is one of my favorite yarns too.

Vastaa