Joogaa japaniksi? -Yoga in Japanese?

Olen nykyään alkanut neuloa kaikki polvisukantapaiset ilman kantapäätä ja kärkeä, niinsanottuina joogasukkina. Talvella ärsyttää, jos sukat haisee (tai on edes muuten vaan kuumat) tai –  mikä pahempaa – kantapää tai päkiä on heti puhki, noinkin isotöisestä asusteesta.

Nämä neuloin itselleni, mutta Tytärlaps poseeraa puutarhahommien paussilla. Hyvin sopivat lapsellekin.

Lanka on Noroa, tietty, mutta nyt Taiyo Sockia. En erikoisemmin pitänyt loppujen lopuksi tämän langan neulomisesta. Se tarrautui itseensä, huopui suorastaan, sotkeentui ja kiertyi. Mutta langan tuntuma valmiina neuleena on ihana: keveä ja jotenkin vähän kovapintainen, kesäinen! Onhan siinä puuvillaa reippaasti. Ja värit, nuo värit!!

Nowadays I knit all knee high socks without heel and toe part. I dont want to find a big accessory sweaty or worse, broken very soon. So, this is my way to avoid this problem. Here my daugter is having a break of gardening and posing for me. But these yoga socks are mine…

 

 

 

5 Responses to “ Joogaa japaniksi? -Yoga in Japanese? ”

 1. Saila Says:

  Värit ovat huippuihanat! Ja malli on kiva, tosin viluvarpaana taidan kumminkin kaivata varpaat peittäviä sukkia.

 2. Inka Says:

  Oi kun kivat. Pitäis itsekin siirtyä tuohon malliin polvisukissa. Harmittaa niin vietävästi olla niitä aina paikkailemassa, työmäärään nähden kun saisivat kestää vuosia 🙂

 3. Susi Says:

  Suloiset tuli joogasukista! Mä oon kanssa miettinyt et nuo olis kätevät…mutta nekin odottelevat parempia aikoja kuten niin moni muukin tekele 😉

 4. Lotta Says:

  Kesäraidat!

 5. Artesanity Says:

  Vähä jänskät! Pakko lisätä tommoset KYH-listaan! <3

Vastaa