Ritari Mustaparta – Knight Blackbeard

Kaikkeen sitä äiti-ihmisenä ryhtyykin!

Kuvat kertovat kaiken. Ritari Mustaparta uudessa kypärässään ja uudessa villahaarniskassaan (, josta langanpäitä ei saa päätellä) hyökkäämässä kimppuun puutarhatyövälin kauhistuttavine miekkoineen.

Pics tell it all. Knight Blackbeard is attacking with his terrifying gardening tools sword.

 

 

 

(lankana on Tovea).

(Paidan tarina on monimutkaisempi. Aloitin sen Tytärlapselle (7), mutta huomasin siitä tulevan liian pienen. Aloin sitten kaventaa helman jälkeen ankarasti, että saisin kivan a-linjaisen puseron Koppikselle (3). Kuten arvata saattaa, en tuntenut Koppiksenkaan kokoa näppituntumalta enää, kuten en sisarensakaan, ja puserosta tuli hartioista Koppiksellekin  tiukka. No, tyttö kuitenkin omi puseron oitis. No, pitäkööt! Lanka on Handun BFL.)

(I originally started to knit this pullover for Daughter (7) but I realised after 10 cm’s it will be too small. I started decreases to make a nice a-shaped pullover for Beetle (3). After all I decreased too much and finally it appeared too tight also for her. But she wanted to have it immediately anyway…)

Ritari Mustaparta nähtiin myöhemmin vähän tyttömäisemmissä ja auringonpaahtamammissa tunnelmissa puseroaan esittelemässä.

3 Responses to “ Ritari Mustaparta – Knight Blackbeard ”

 1. Susi Says:

  Ai miten hauskaa! Kiva lukea taas teidän kuulumisia 🙂

 2. Tiina Says:

  Hurja Ritari Mustaparta! 😀 Päättelemättömät langanpäät nostivat hymyn huulille – miten ihana tyttö. Paita ja erityisesti kypärä ovat kyllä huiput. Ihana äiti on tyttärellä.

 3. Katja Says:

  Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi

  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Vastaa