Vorot

En tiedä, mitä tämä töitteni jatkolle tietää, voi olla ettei mitään hyvää.

Tätä tietoa saa mielellään jakaa, josko joku jossain tarjoaa myyntiin.

 

 

TYÖHUONEELTANI VIIME YÖNÄ (28.2.-1.3.) IKKUNASTA MURTAUTUMALLA VARASTETTU!!!

Pukkila, Itä-Uusimaa, Kohisevan alakerta, Keskustie 19

– iMac 27”, langaton hiiri, hiiren lataussarja, nettitikku (DNA), langaton näppäimistö. Koneen sarjanumero: SW8029943DB6

– NIKON D300 runko, sekä objektiivit AFS 105/28 VR IFED MICRO, JA 50/1.8.

Kaikki havainnot tai pienetkin hajut mahdollisista murtautujista tai mun tavaroista HETI Itä-Uudenmaan poliisille, Puh 071 8730 291

Yritän nyt selvitä shokista ja keksiä, miten tästä työt voisivat jatkua. Kuvia ei ainakaan ole nyt heti luvassa.

9 Responses to “ Vorot ”

 1. TiinaV Says:

  Voi prkl.. 🙁

 2. Kaisa Says:

  Tietoa jaettu. (Tämä ei yhtään lohduta, mutta hyvä oli Päivän kuva tämän päivän Ilkassa – sinä laulamassa Kalevalaa.)

 3. ilu Says:

  Kaisa! Kyllä se vähän lohduttaa, olis hauska nähdä!

 4. ilu Says:

  Kaisa! Kyllä se vähän lohduttaa, olis hauska nähdä!

 5. Vilma Says:

  Käy oikein kiukuttamaan tällainen toiminta. Saakelin hampuusit! Sulle koneen sisällöllä on varmasti moninkertainen arvo verrattuna sen pimeiden markkinoiden jälleenmyyntihintaan. Tietoa jaettu ja silmät on auki. Toivotaan, että saat koneen sisältöineen pian takaisin. Tsemppiä ja sisua tähän päivään!

 6. Elina H Says:

  Voi jumankauta että pistää vihaksi!! Voimia, karmea tilanne!

 7. Anneli Says:

  🙁 . Kuulemani mukaan kaikki Applen laitteet on helppo jäljittää, kun ne käyttöönotossa rekisteröidään. Itsellä on useampi Applen laite, kun esikoinen sai ylipuhuttua sen ylivertaisuudesta ja yksi perusteluista oli juurikin tuo, että jos joku varastaa on helppo jäljittää. Meillä esim. pystyy toiselta laitteelta katsomaan missä joku toinen omistamamme laite sijaitsee. Itse en kyllä ole koskaan tutkinut miten, kun esikoinen hoitaa homman jos tarve.

 8. Anneli Says:

  Vielä palaan asiaan. Poika sanoi, että kannattaa ottaa yhteyttä johonkin Applen myymälään, he pystyvät selvittämään missä kone sijaitsee, jos sitä vaan on joku käyttänyt. Jos olette uutena ostaneet, olette varmaan rekisteröineet omalla nimellä, jos käytettynä on rekisteröinti tapahtunut alkuperäisen omistajan nimellä. Ja tietysti jos itse on laittanut sen seurantasysteemin, pystyy omilla laitteillaan ottamaan selvää.

 9. Susi Says:

  No voihan kettu! Ikävää kun pitkäkyntisiä siunaantuu nykyään ihan joka paikkaan!!! Toivottavasti tekijä saadaan vielä kiinni.
  Kyllä tollasesta menee päiviksi pasmat sekaisin, mutta parempia kevät(?)päiviä sinne Pukkilan suuntaan kaikesta huolimatta!

Vastaa