Archive for kesäkuu 2020

Ilmoitusasioita!

maanantaina 22. kesäkuuta 2020

En tiedä, mikä meni akkaan, koronatylsyys vai kesäihanuus, mutta päätin ryhtyä YouTube-kasvoksi ja nyt sitä sitten tubetetaan tuolla ihan naaman kanssa.

Kaksi ensimmäistä jaksoa on julkaistu, tule mukaan kanavalle!

Pilottijaksossa on yleistä lätinää, toisessa on aiheena kässyreissut. Lisää on luvassa noin viikoittain ja antakaa mielellään palautetta!

Tämä vanha perinteinen blogini jatkaa samanlaista hitaanlaista eloaan, joka on täällä ollut viime vuosina. Älä siis häviä minnekään, pysy täällä!

Jaycee

tiistaina 2. kesäkuuta 2020

Kaikkea se koronavapaa tuottikin! Kraemerin Jayceen!

En oikein edes tiedä, miksi tällainen pintaneulekaarroke (tai sen kuva) alkoi näyttää silmässäni tosi hyvältä. En yhtään pystynyt ajattelemaan, että tuon kokonaisuuden neulominen olisi tosi tylsää: pelkkää suoraa, suoraa, suoraa ja vielä edestakaisin. Ja vain tuo pikkuinen ilo hartioilla.

Oli minulla tarvekin tällaiselle neuleelle. Paitsi siis villatakin tarvis, myös lankojen esittelyä varten. Valitsin tähän kahden langan yhdistelmän, Handun Bumblebeen (se on kehrätty kimalaisen perskarvoista mohairista ja silkistä) ja Minisinkun, huivivahvuisen yksisäikeisen merinon. Neuleesta tuli höyhenenkevyt ja tosi lämmin. Enemmän syksyyn, jos sen pukemista ajattelee, mutta keveydessään se voisi olla viileiden kesäiltojen juttu.

Ohje oli taas taattua Isabel Kraemer -laatua, hyvin kirjoitettu ja sarjoitettu. Ehkä voisin jaksaa tikuttaa samanlaisen vaikka pelkästä sinkusta.

  

P.S. Muistakaas, että Handun ensivastehätäapulankapiipaa kiertää eteläistä Suomea pitkin kesää tuomassa hätäapulankoja langantuskaan! Kerää koronakokoontumiseen sopiva porukka ja kysy piipaata paikalle! ilu@handu.fi . Kalenteriin mahtuu! Tähän asti sovitut paikkakunnat ovat:

ISNÄS, Tirkku 21.5.
TUUSULA, Lyylin kahvila 26.5.
RIIHIMÄKI, Pieni Nappipuoti 30.5.
HYVINKÄÄ, 6.6. klo 13, Arkikulta
HÄMEENLINNA 10.6. klo 14-18, Eino Leinon k. 24
LEPPÄVIRTA, 14.6. klo 14, Lukio/Kirjasto
JÄRVENPÄÄ 13.6. KIP (ei vielä tarkempia tietoja)