Archive for huhtikuu 2012

pikka

sunnuntaina 15. huhtikuuta 2012

Tilasin ”ihan vahingossa” tuommoista superluksia käsinvärjättyä lampaanvilla-angora-kashmirsekoitetta, Tangled Yarnsilta. Koska olen periaatteessa päättänyt, etten osta lankaa kuin tarpeeseen, piti äkkiä keksiä tarve. Koppiksen villatakki.

Jotain hauskaa kaipasi tuommoinen ihan perusperusmalli. Toiseen hihaan siis raitoja ja taakse pieni kirjailu. Ja kivat napit, tietty.

I accidentally orded some luxarious handdyed lambswool-angora-cashmere yarn from Tangled Yarns. I have promiced myself to buy yarn only for a certain purpose, I had to make one. And here it is.

* * * * *

Olen joskus heikkona hetkenäni tunnustanut, että haluaisin käkikellon ja mielellään noin kymmenen. Juhlapäivinä sitten vetäisin kaikista myös käkipunnuksen ja kuuntelisin tasatunnein hillitöntä kukkumista.

Eilen sain entiseltä kuoroltani lahjan. Olen ihan fiiliksissä. Käkikelloseinäni ensimmäinen!

I have always wanted a cuckoo clock, maybe many and then I´d listen twice an hour amazing concert. Yesterday I received one from my ex choir. LOVE it! Now I have to gt many.

mä nään tän… mä nään tän

perjantaina 13. huhtikuuta 2012

Remonttipuuhissa.

Handussa on kaaos. from Ilu Handusta on Vimeo.

my first videoblog

torstaina 12. huhtikuuta 2012

Handun ovella on munalukko! from Ilu Handusta on Vimeo.

mei

keskiviikkona 11. huhtikuuta 2012

Ihan pieniä ja yksinkertaisia asioita.

Sain vihdoinkin Mein myyntiin. Sekä Handuun että Ravelryyn.

Olen ollut kiireinen ja Handun muuttokin lähestyy, siksi kuvatkin ovat Villavyyhdin Jennin kennolta. Ilman Jenniä ei muutenkaan koko ohjetta olisi: hän tilasi yksinkertaisen mallin sukkakerhonsa kylkiäiseksi ja kirjoitti sitten aikaplajonsinnepäin esimerkkineulomuksesta ohjeen, toki toiveitteni mukaisen. Kiitos ja hup heijaa!

 

Mei, my new tabi or sock pattern is now in stock (only in Finnish, till now) in Ravelry and in Handu. Later maybe also in English.

Nyt kuitenkin odottaa muutto. Siitä lupaan polkata pian. Muuttoale on kuitenkin Handussa hulluimmillaan. Lankaa lähtee ilmaiseksi ja kotiinkantohintaan.

* * * * *

Sitten vähän virallista asiaa.

 

Musiikin maisteri
Ilona Korhosen

taiteelliseen tohtorintutkintoon kuuluva julkinen tarkastustilaisuus pidetään
perjantaina 4.5.2012 klo 12.00
Musiikkitalon Black Boxissa, Helsingissä.

Ilona Korhosen taiteellisen opin- ja taidonnäytteen aihe on

Tulin kuin Tulikipuna – Larin Parasken runolauluopissa.
Korhonen on tutkinut työssään inkeriläistä runolaulua,
Larin Parasken taiteilijuutta,runolaulajan mielentilaa ja runolaulajuutta.

 

Lautakunnan lausunnon opin- ja taidonnäytteestä esittävät MuT h.c. Anneli Asplund ja professori Vesa Kurkela. Lausunnon tutkintoon kuuluvasta kirjallisesta työstä esittävät dosentti Alfonso Padilla ja FT Risto Blomster. Tilaisuuden valvojana toimii professori Hannu Saha.
TERVETULOA!

Tutkintoon kuuluvien viiden konsertin ääni- ja kuvatallenteet sekä kirjallinen työ, Tulin kuin tulikipuna – Larin Parasken runolauluopissa, ovat tutustuttavissa 23.4. alkaen Sibelius-Akatemian kirjastossa, Musiikkitalossa.

*

*

*