Archive for joulukuu 2011

väliale

torstaina 29. joulukuuta 2011

Meillä vietettiin joulua perinteisin menoin ja meillä lomastellaan vielä loppiaisen yli. Tätä kutsun juhlaksi!

* * * * *

Handussa puolestaan vietetään välipäiväalea. Kaikista Handun tuotteista saa 30. päivään saakka 15% alennusta kuponkikoodilla VÄLIALE.

There´s a sale in Handu! You´ll get 15% off all items in shop with coupon code VÄLIALE. I also have added a new Kipari pattern (in Finnish only this time, I´m sorry).

We have still Christmas vacation here in Handu. I call this luxarious.

Lisäsin kauppaan myös kaivatun ja odotetun Kiparin ohjeen! Siitäkin saa heti alennusta!
Ja jos jollakulla haluttaisi sattumalta neuloa se Handun langoista, on lähinnä ohjeen lankaa (Lorna´s Laces Shepheard Sport) handulaisista uusi 100% merino sport -laatu. Jos tilaat pelkän ohjeen, muista valita toimitustavaksi nouto, ohje ilmestyy ilmaiseksi sähköpostilla.

Sain muuten vihdoin kunnon kuvan vyötiäismallistakin. Siitä surullisenkuuluisasta edellisen postin piposta.

 

* * * * *

Loma. Ihana loma. Ihanat tyttäreni.

laulu oman pään kuvaamisen vaikeudesta

perjantaina 16. joulukuuta 2011

Ajattelin ottaa ihan pikasesti vaan pari kuvaa uudesta Kiparista, joka on enempi tuommoinen vyötiäinen. Tykkään siitä ehkä vielä enemmän kuin raidallisesta, joka tosin passaa lapsukaisille paremmin.

Otin sitten ihan pikasesti vaan. Yhteenkään kuvaan ei sitten sattunut sitä hattua. Aluksi yritin pitää jonkinlaista ilmettä yllä. Lopuksi olin ihan että ”€#*6% tästä mitään tule”. Huh huh.

It was not too easy. I ended up mad. Tried to take easily couple of photos. Hm.

 

Kiparista on mutten tulossa ohje lähiaikoina. Tästä vyötiäisversioista jätin raidat pois ja vetelin etuosan aina oikein.

Joo, mutta odottakaas kun näette mun uuden villapaidan. Ja sen kuvat…

kauppalopostelua – shopkeeping

maanantaina 5. joulukuuta 2011

Lauantaina. Eilen. Tänään.

On Saturday. Yesterday. Today.

 

* * * * *

* * *  * *

 

marketing

perjantaina 2. joulukuuta 2011

Voi herttimäduudelis! Mä en taaskaan meinaa mahtua sekaan mun työhuoneelleni! Olen siis menossa markkinoille…

Niin kauan kun langat pötköttelevät sievästi hyllyissä, ei ole mitään hätää. Työhuone pysyy säällisessä järjestyksessä ja tavarat löytyvät omilta paikoiltaan tai ainakin sieltä päin. Mutta auta armias näitä pakkaamisia! Laatikoita siellä ja täällä, lankaa vyyhdeillä, puilla, kasseissa, pusseissa ja lopulta siivosti laatikoissa. Hermoja raastavaa! Kuvasta huolimatta kaikki alkaa olla valmista huomista varten.

I will participate a crafts market in Helsinki this weekend. Packing is almost impossible, I shoul´d have a bigger study!

 

SIIS:

 

Toista kertaa järjestettävät markkinat tarjoavat tällä kertaa kauniita käsitöitä sekä inspiroivia tarvikkeita. Iloinen yrittäjäjoukko on kasvanut ja sama tunnelma löytyy täläkin kertaa.

Lauantaina 3.12.  klo 10-17
Tieteiden talolla neljännessä kerroksessa. Kirkkokatu 6, Kruunuhaka. raitiovaunut 4 ja 7, bussi 16.

Entisen tyttökoulun neljännessä kerroksessa pidetään lauantai-tapahtuma, jossa myydään kasvivärjättyjä ja käsinvärjättyjä lankoja, italialaisia klassikkolankoja, toisen käden lankoja, käsityötarvikkeita, käsitöitä, silmukkamerkkejä ja muita neulonnan apuvälineitä, kässäkassseja, koruja, nappeja…

Mukana ovat Handu, Heli Kuosa Pukkilasta, Helmipuikko, Ihan Kiva Kauppa, Johanna Koski, Kirjava Kerä, Pata-Noita, Peikonpoika, Puputsin Puoti, Riihivilla, Succaplokki, Sysimetsä Design ja Titityy.

Kaikille käsitöistä kiinnostuneille! Löydä persoonallisia itsetehtyjä joululahjoja!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Ja samalla läimäyksellä Wanhan Sataman messut ja Priiman yhstävämyynti, joten kannattaa matkata kauempaakin!