Archive for kesäkuu 2011

pukkilan puikkopäivä! 6.8.2011

lauantaina 18. kesäkuuta 2011

NYT SE ON TÄÄLLÄ! Tämän vuoden puikkopäivä! Ilmoittautuminen alkaa maanantaina!

Tutustu ohjelmaan tässä!

Olen ollut hirveän innoissani ohjelmasta ja toivon, että tekin, lukijani innostutte sankoin joukoin tulemaan tänne meille päin. TERVETULOA!

Marikki

keskiviikkona 15. kesäkuuta 2011

Muistatteko Marikin? Modernin, neulotun sorokan?

Nyt sen ohje on saatavilla!

 

You remember Marikki? Now the pattern is availabile!

 

 


yllätys

keskiviikkona 8. kesäkuuta 2011

Kaupassa on yllättäen talvispesiaalia, erikoiserä tulevien viikkojen aikana, pikkuhiljaa. Vuoripurojen välkettä, laineen liplatusta ja öisiä kiiltomatoja. Olkaa tarkkana!

Winter Special. In the middle of summer. Glimmering. Be awake.

MURR!

tiistaina 7. kesäkuuta 2011

Minä olen saanut tänään uuden auton. Paino sanoilla minä ja uuden. En kestäisi, jos joutuisin sumplimaan jonkun (, joka täällä asuu ja on paljon reissutöissä) kanssa auton käytöstä. Lisäksi joku ajaa vanhoilla koslilla, koska osaa näppärästi korjata niitä. Itse osaan laittaa pissapoikaan nestettä. Ja jos olisin tytärten kanssa kolmin täällä pellolla kiukuttelevan auton kanssa, kiukuttelisin minäkin. Siksi siis painot noilla sanoilla.

Se kiiltää.

I have a new car. I live middle of nowhere and with a guy, who fixes he´s old and older cars, not mine. It shines. The sticker is for BlogKid, who hates black.

 

Tytärlaps oli hirveän pahoillaan, kun auto oli musta. Itse en halunnut muita vaihtoehtoja, joita olivat tällä hetkellä valkoinen ja harmaa. Lohdutukseksi lupasin liimata hänen puolelleen tarran. Sen valitsin itse.

Nyt tunnistatte minut kylillä.