dexter #2

Viime aikain lempineuleeni on ollut Isabel Kraemerin Dexter, jonka neuloin vuosi takaperin kesällä. Jotenkin se on vaan simppeli, helppo ja vähän tyylikäs.

Halusin tossa vähän aikaa sitten neuloa jotain ihanasta Handun Helmestä, kotimaisesta unelmanpehmeästä luomukaritsanvillasta, jota hyllyssäni on aika kasa. (Jostain syystä ihmiset ei ole keksineet, että tää lanka on ihan syypper!!). Heti tuli Dexter mieleen. Unelmainen, hattarainen, höttyräinen Dexter!

(Männäpäivänä sattui työhuoneelleni pahaa-aavistamaton ja vähän kaino toveri, joka joutui mallinhommiin. Siksi kuvat ovat jännästi rajattuja. Kuvissa neule on myös suoraan puikoilta puonnu, ei siis kasteltu, höyrytetty, viimeistelty).

 

Dexter of Ilu´s Single has been my favorite garment since summer 2015. I just love the simplicity and classical style. I had some organic baby sheep yarn, Handu’s Helmi, on my shelf. (I just happen to have it quite a lot, because customers have not understood how lovely yarn it is!). Now this is the Dexter number 2!

Yesterday she popped by in my workshop, and I made her to pose for me…

 

 

 

 

Koska en ole yhtään valkoinen ihminen, tämä menee vielä pataan. Veikkaan, että värjään sen tummankeltaiseksi, mutta näette sitten ens kerralla.

Because I´m not at all a white person, I think this will dive into my dyeing pot… maybe it will turn dark yellow, but you’ll see!

 

5 Responses to “ dexter #2 ”

 1. Iikku Says:

  Kuinka paljon tuohon meni lankaa?Ihana on !

 2. ilu Says:

  Tämä on kokoa L ja meni vähän yli kolme vyyhtiä 🙂

 3. Sirkku Says:

  Ihana! Mulla on Helmeä 4 vyyhtiä 🙂 Minkäkokoisilla puikoilla neuloit?

 4. ilu Says:

  Mulla oli 2,75 🙂

 5. Susi Says:

  Ja mulla edelleen marinoituu Sinkut laatikossa…koskahan mä pääsisin aloittamaan Dexteriä… Pääkoppa pursuaa liikaa kaikkea ideaa ja joulukin on ihan kohta! Voi kääk! Mistä sitä aikaa saa ostaa lisää…kysyn vaan!

Vastaa